5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had ongeveer een half jaar lang rijles bij de rijinstructeur Mohammed en ik was helemaal tevreden. Hij was altijd heel flexibel en ik kon altijd een rijles hebben als dat moest en hij heeft mij ook goed voorbereijd op mijn rijexamen. Ook de theoriecursus van De Ridder heeft mij heel goed geholpen en was zeker niet onnodig. Ik had weinig direct contact met De Ridders (behalve dus mijn rijleraar) maar als ik er persoonlijk was, dan hebben zij ook goed geholpen. Ik had er geen enkel probleem met hun.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb motorrijles gehad - van les 1 tot afrijden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie instructeurs gehad en leuke sfeer met veel gezelligheid

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke informele sfeer, waar je op een positieve manier getraind word om te leren auto te rijden of motor

Prima bedrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede rijlessen, nog gezellig ook

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb alleen positieve ervaringen met De Ridder. Theoriecursus wordt duidelijk en op een leuke manier gegeven. Het lessen heb ik vooral als leuk en gezellig ervaren. Maar er kwam ook een hoop geduld bij kijken om mij alleen de weg op te krijgen...En dat is gelukt. Het geduld en de rust heb ik gekregen!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I had theory class and driving lessons for car. The teacher evaluated very well my abilities and gave me the proper time, attention and advise. The car was always clean and in good condition. Administrative service was also good and friendly.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een erg goede ervaring met dit bedrijf. Ik werd snel teruggebeld voor een afspraak en heb onwijs goede lessen gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik voelde me erg op mijn gemak met de rij-instructeur en ik voel me nu erg veilig in de auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede rijschool, had niets te klagen en de service was prima. Ook had ik een topinstructeur die erg geduldig en duidelijk was. Ik raad deze rijschool zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 1999 mijn b rijbewijs gehaald en in 2013 mijn a rijbewijs gehaald. Beide categorieën zowel theorie en praktijk in 1 x. Goede (en gezellige) instructeurs. duidelijke en leerzame lessen. Top rijschool

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede rijschool. Ik heb hier mijn motorrijbewijs gehaald. De begeleiding was goed en de service uitstekend. Leuke mensen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goede lessen gehad bij André, erg deskundig en heel persoonlijk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed goede rij instructeur goede uitleg van wat je niet goed doet en wat wel tijdens het rijden zeker aan tebevelen als je examen vrees heb

Badhuisstraat 169

2584 HH Den haag (scheveningen)

070 355 25 54