Beste Ricardo Bal, Je hebt een beoordeling ingevuld, waar ik op zag dat je ons bedrijf niet aanbeveelt maar wel nog informatie wilt hebben voor het behalen van een motor rijbewijs. Ik kan dit niet goed plaatsen, heb je een vergissing gemaakt met invullen of is er iets wat je zou willen bespreken. Je kunt contact met ons opnemen. Team verkeersschool de Ridder
Super goed les gehad van een super intstructeur, altijd gezellig, streng maar rechtvaardig met een lach. Sergiu...Bedankt voor de fijne ritten :)
Aardige instructeur, goede begeleiding.
Ik heb ruim een jaar gelest bij de rijschool en de volgende dingen vielen mij op: - De tijd uitgetrokken voor de les is goed. In twee uur tijd kan je een hoop leren en het is lang genoeg om concentratie vast te houden. - De telefonische bereikbaarheid van de school is goed. - Eventuele les verzettingen waren mogelijk en het electronische les systeem helpt met een goed rooster op te stellen. - Het is duidelijk dat veiligheid van de leerlingen voorop staat. Echter heb ik ook een aantal negatieve ervaringen: - De communicatie op de motor was vaak slecht. Instructies waren onhoorbaar en dikwijls moest er tijdens het rijden gestopt worden om de communicatie op order te krijgen. Dit ging verloren van kostbare lestijd en de kwaliteit van de les. - Het hebben van slechts 1 instructeur zorgde voor lange wacht periodes tussen de lessen. In sommige gevallen heb ik rust periodes van 4-6 weken gehad tussen de lessen waardoor sommige lessen meer gericht waren op het inkomen dan op daadwerkelijk leren te rijden. - Onduidelijke communicatie over examens. Zo is mijn examen verlaat met drie weken door een \'communicatie fout van de rijschool\'. Het gevolg was dat ik mijn rijlessen 4 weken stil moest zetten te midden van mijn rijlessen pakket om nog uit te komen met de lessen voor het examen. Rijschool de ridder is een rijschool die vriendelijk en persoonlijk met hun leerlingen omgaat, wat een vertrouwd gevoel geeft. Deze omgang, echter, is ook de valkuil en soms vervaagd de grens tussen de persoonlijke relatie en klant-aanbieder (voornamelijk zichtbaar in het gemak hoe er om werd gegaan met lessen en examens in-plannen). Een duidelijker verloop van lessen en de intervals daar tussen en communicatie materiaal zal, in mijn inziens, de kwaliteit van de lessen verbeteren. Als ik dit bedrijf aanbeveel zou ik de mensen als tip mee willen geven dat ze zelf erg goed op hun lessen letten en de nodige pushback geven over lestijden en les kwaliteit.
Beste Julian, Allereerst vinden wij het jammer dat je deze ervaring hebt gehad. Je rijlessen schema geeft aan dat je een vakantie periode hebt gehad van 3 weken maar dat verder alle lessen wekelijks op elkaar aansluiten. Het hebben van 1 instructeur voor de motor heeft voor de leerling juist voordelen, zo weet de instructeur altijd in welke fase een leerling zit. En er zit altijd 5 tot 10 min voor en na de les wegens bespreking van de les. We zullen nog contact met je opnemen om je ervaring te bespreken. Vriendelijke groet, Team Verkeersschool de Ridder
Ik ben erg tevreden over mijn rijinstructeur. Hij had veel geduld. Jammer dat de financiële afhandeling op het eind niet goed is verlopen. Ik had alles aan mijn instructeur betaald, maar er bleven/blijven rekeningen openstaan op mijn rijlsplanner.
Beste Natasja, Aller eerst excuses voor de laten reactie, dit komt door de vakantie periode. Zoals je zit heeft Andre inmiddels alle betalingen bijgewerkt, hij was hier iets laat mee waarschijnlijk ook door de vakantie periode. Excuses voor het ongemak. We wensen je veel plezier met je rijbewijs Team Verkeersschool de Ridder
Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool, was dit een grote verbetering! Het waren prettige lessen,met duidelijke uitleg en aandacht voor de leerling.
Onze zoon heeft erg prettig bij jullie les gekregen. Hij was zelf ook erg gemotiveerd en heeft uiteindelijk zijn theorie en praktijk in één keer gehaald. Zijn instructeur was kundig, efficiënt en een gezellige man om mee in de auto te zitten. ZIjn jongere broer wil in de toekomst vast ook bij dezelfde instucteur les nemen.
uitstekende leraar en in een keer geslaagd!
Ik heb André als instructeur gehad echt een aanrader
Leuke en leerzame lessen gehad, rij instructeur is deskundig en sociaal. Rij instructeur past zich aan de leerling en houdt rekening met gebrekken van de leerling. Online wordt alles goed en netjes bij gehouden zodat je een goed overzicht hebt.
Ik heb mijn lessen bij Sergiu als heel prettig ervaren, vooral omdat hij een zeer geduldig persoon is en weet waar hij het over heeft. Dankzij zijn begeleiding heb ik mijn examen in één keer kunnen halen.
Super leuke leraar. ze richten zich op de positieve dingen. bij fouten wordt er gezegd; nou dat gaan we nog een keertje proberen. altijd gezellig in de auto en in een keer geslaagd. ik vind het stiekem zelfs jammer dat ik nu geen rijles meer heb!
Helemaal tevreden! Ik heb A1 en A2 bij Verkeersschool De Ridder gehaald, voor alle examens in 1 keer geslaagd.
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)