Alles ging soepel, justin was een geweldige instructeur en heeft mij met 2 avd lessen ervoor gezorgd dat ik ben geslaagd.
I just got my motorcycle license A today — my first ever license! I couldn’t have done it without Justin. He put a lot of effort into preparing me for this challenge, always patient and focused on helping me improve. His English is fluent and clear, which made learning so much easier. What really stood out is how well he knows the exam — he understands exactly where students tend to struggle and makes sure you practice those parts until you feel confident. Thanks to him, the test felt much less stressful. Also highly recommended for expats and english speakers.
Voor mijn aanhanger rijbewijs gereden. Rustig, behulpzaam en duidelijke uitleg. Toch spanning maar een goede begeleiding gekregen in het proces. Fijne klik met de rijinstructeur. Kijkt echt naar de behoefte van het aantal lessen. Ik ga met een gerust hart de weg op met de sleurhut.
Beste Melissa, Van harte gefeliciteerd met het behalen van je E achter B! Hartelijk dank voor je mooie reactie! We zijn blij om te horen dat je je prettig voelde tijdens de lessen voor je aanhanger rijbewijs. Het is fijn dat je de begeleiding rustig, behulpzaam en duidelijk vond, en dat de klik met je instructeur goed was. We wensen je veel plezier en veilige ritten met je sleurhut! Groetjes, Sergiu & Kantoor
Mijn ervaring bij deze rijschool was zeer keurig, er is een goede/leerzame sfeer en er werken beleefde medewerkers. Justin de (motor)rij-instructeur is een goede leraar, heeft geduld voor je en legt alles duidelijk uit. Heb zelf mijn motorrijbewijs in 9 lessen gehaald als volledige beginner. Kort samengevat, het is een top rijschool!
Beste Trayloh, Hartelijk dank voor je mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je ervaring bij onze rijschool zo positief was. Een goede en leerzame sfeer, samen met beleefde medewerkers, vinden wij heel belangrijk. We zijn blij dat Justin je goed heeft kunnen begeleiden, vooral als volledige beginner. Gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs in slechts 9 lessen! Heel erg bedankt voor je aanbeveling en veel veilige en fijne ritten gewenst! Groetjes, Justin & Kantoor
Door de hands on approach van de instructeur voel je je al snel zelfverzekerd in de auto, je wordt zeker als examenkandidaat enorm geholpen met examengerichtte lessen en routes. Mede daarom heb ik het in een keer kunnen halen.
Beste Hidde, Hartelijk dank voor je mooie reactie! We zijn blij om te horen dat onze hands-on aanpak je heeft geholpen om snel zelfverzekerd te worden in de auto. Het is fijn dat de examengerichte lessen en routes je hebben ondersteund, waardoor je je rijbewijs in één keer hebt kunnen halen. Gefeliciteerd met je prestatie en veel veilige kilometers gewenst! Groetjes, Alan & Kantoor
Ik heb mijn motor lessen gevolgd bij Justin en had geen betere docent kunnen hebben! Ik heb mijn rijbewijs gehaald in 9 lessen totaal en dit is allemaal te danken aan Justin. Dit is echt leren motorrijden, geen trucjes, geen onzin, maar echt rijden en leren om goed en veilig de rest van je leven op pad te kunnen. Justin is eerlijk, rustig, rechtvaardig en bekwaam, ik kan iedereen die bereid is echt te leren van iemand om zijn lessen en examens met Justin te doen. Hij vertelt je waar het op staat en die eerlijkheid is wat je echt verder brengt. De rijschool is goed en eerlijk met betalingen en facturering, je betaalt per examen deel en je betaalt voor de lessen die je hebt gehad. Helemaal top!
Beste Evy, Wat een geweldig compliment, dank je wel dat je dit met ons deelt! We zijn ontzettend blij om te horen dat Justin zo'n positieve invloed op je heeft gehad en dat je je rijbewijs in slechts 9 lessen hebt gehaald. Het is mooi om te lezen dat je de focus op echt leren motorrijden en veilig rijden waardeert. Justin is inderdaad een zeer professionele en eerlijke instructeur, en we zijn trots dat je zo tevreden bent over zijn begeleiding. Gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige en fijne motorritten gewenst! Bedankt voor je vertrouwen in onze rijschool. Groetjes, Justin & Kantoor
Na een aantal maanden geleden een slechte ervaring te hebben gehad met scooterrijlessen bij een andere rijschool, gaven de scooterrijlessen bij Verkeersschool de Ridder mijn zelfvertrouwen weer terug. Tijdens de lessen goede feedback gekregen en dit gelijk in kunnen toepassen. De begeleiding op de dag van examen zelf zorgde ervoor dat ik met vertrouwen het examen in ging en zo mijn rijbewijs heb gehaald. Bedankt voor de fijne ervaring!
Beste Ashlyn, Wat een mooie reactie, dank je wel dat je dit met ons deelt! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze scooterrijlessen je zelfvertrouwen hebben teruggegeven en dat je met vertrouwen het examen hebt kunnen afleggen. Het is fijn om te weten dat je de persoonlijke begeleiding en feedback als positief hebt ervaren. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en heel veel veilige kilometers gewenst! Groetjes, Justin & Kantoor
Heb rijlessen gevolgd bij De Ridder bij Alan. Hij is een geduldige instructeur en geeft veel praktische tips. Ook was het fijn dat de lestijden flexibel waren. Ik heb uiteindelijk mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen en voelde me goed voorbereid voor het praktijkexamen. Bedankt voor de fijne lessen!
Beste Laura, Hartelijk dank voor je mooie bericht en fijne woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent over de lessen bij Alan en dat je je goed voorbereid voelde voor je praktijkexamen. Alan is inderdaad een zeer geduldige instructeur en we zijn blij dat zijn praktische tips je geholpen hebben. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We wensen je alvast veel veilige kilometers toe! Groetjes, Alan & Kantoor
Ik heb veel duidelijkheid en hulp gekregen bij het halen van mijn motorrijbewijs. De instructeur kan een goede inschatting maken per individu waardoor ik mij gehoord en begrepen voelde. Doordat hij zelf de rust bewaard en een goed voorbeeld is heeft hij mij aangeleerd om verkeerssituaties goed in te schatten wat zorgt voor veiligheid en rust in het verkeer. Ik zou deze rijschool met specifieke instructeur bij iedereen aanbevelen en ben hen eeuwig dankbaar!
Beste Joël, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou motorrijbewijs! Hartelijk dank voor je mooie woorden en vertrouwen. Fijn om te horen dat je zoveel duidelijkheid en hulp hebt gekregen bij het behalen van je motorrijbewijs. Mooi om te lezen dat de rust en het goede voorbeeld van je instructeur je hebben geholpen om verkeerssituaties beter in te schatten en zo voor meer veiligheid en rust te zorgen. We zijn erg dankbaar voor je aanbeveling en wensen je nog vele veilige en plezierige kilometers toe! Groetjes, Justin & Kantoor
Top ervaring mega meegaande instructeurs
Beste Bobbie, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou motorrijbewijs! Wat geweldig om te horen dat je zo'n top ervaring hebt gehad met onze instructeurs! We doen ons best om altijd mega meegaand en betrokken te zijn. Bedankt voor je mooie woorden! Heel veel rijplezier en veilige kilometers gewenst! Groetjes, Justin & Kantoor
Goede rijschool goede instructeurs heb er 2 gehad beide top
Beste Daan, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou autorijbewijs! Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze rijschool en dat je twee instructeurs hebt gehad die je als top hebt ervaren. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich op hun gemak voelen en goed begeleid worden, dus het doet ons veel plezier dat dit voor jou het geval was. Bedankt voor je positieve feedback! We wensen je veel veilige kilometers toe! Groetjes, Ricardo & Kantoor
Ik heb een zeer prettige begeleiding gehad met praktische uitleg dat gericht is op het examen. Met in 1 keer geslaag als resultaat.
Beste Karim, Van harte gefeliciteerd met je E achter B! Het doet ons erg goed om te horen dat je de begeleiding als prettig hebt ervaren en dat de praktische uitleg gericht op het examen je heeft geholpen om in één keer te slagen. We wensen je veel veilige kilometers toe! Groetjes, Armand & Kantoor
Alan is een uiterst bekwame en duidelijke rij-instructeur. Elke les gewezen op herhaling en goede en minder goede punten. Geduldig met het oefenen van speciale verrichtingen en duidelijk in zijn instructies. Een aanrader met het behalen van je B(E) rijbewijs!
Beste Tjalle, Heel erg bedankt voor je mooie woorden! Het is ontzettend fijn om te horen dat je ervaring met de lessen positief was en dat je je goed voorbereid voelt op het behalen van je E achter B. Ik wens je heel veel succes en veilige kilometers toe! Groetjes, Alan & Kantoor
Motorrijles gehad bij de Ridder met motorinstructeur Justin. Justin verstaat zijn vak. Tijdens de les en erna weet hij heel duidelijk je verbeterpunten aan te geven waardoor je uiteindelijk lekker kan motorrijden. Ik kan hem zeker aanbevelen!
Beste Erik, Dank je wel voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat Justin je goed heeft begeleid en dat je je prettiger en zekerder voelt tijdens het motorrijden. We waarderen het enorm dat je je ervaring deelt en dat je hem aanbeveelt. Veel veilige en fijne ritten toegewenst! Groetjes, Justin & Kantoor
Eerst een aantal lessen gehad bij een andere rijinstructeur waarbij de manier van lesgeven niet helemaal aansloot op me. Hierna heb ik rijlessen gehad van Ricardo en hij wist het op een hele fijne manier uit te leggen. Hij neemt de tijd en laat je bovenal op je gemak voelen.
Beste Tom, Bedankt voor je mooie feedback! Het is fijn om te horen dat Ricardo op een ontspannen en duidelijke manier lesgeeft en dat hij goed bij je past. Het juiste gevoel en vertrouwen zijn immers heel belangrijk tijdens het leren rijden. Gefeliciteerd met je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst! Groetjes, Ricardo & Kantoor
Ik heb met mijn rijleraar elke keer alle fouten goed besproken en herhaald waardoor ik het goed heb opgepakt. Door het vaak herhalen van de fouten heb ik ze afgeleerd en wist ik goed wat ik moest doen.
Beste Eva, Dank je wel voor je mooie reactie! Het is geweldig om te horen dat het bespreken en herhalen van de fouten zo goed heeft geholpen. Herhaling is inderdaad de sleutel tot verbetering en vertrouwen op de weg. Gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs en veel veilige kilometers gewenst! Groetjes, Alan & Kantoor
Ik heb veel mogen leren van Armand, hierdoor heb ik uiteindeljk met zekerheid mijn rijbewijs weten te behalen. Hij heeft veel geduld en wist zich goed af te stemmen op mij als leerling. Ik raad Armand zeker aan als instructeur.
Beste Amelie, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou autorijbewijs! Hartelijk dank voor je mooie woorden! We vinden het ontzettend fijn om te horen dat je zoveel hebt geleerd van Armand en dat je met vertrouwen je rijbewijs hebt gehaald. Hij is inderdaad een zeer geduldige instructeur die zich goed kan afstemmen op zijn leerlingen. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe! Groetjes, Armand & Kantoor
Fijne rijschool met leuke mensen en een fijne motor instructeur Justin. Hij heeft mijn aantal lessen goed ingeschat en we zijn zo door het avb en avd examen gereden. Overleg over data is goed mogelijk en er wordt goed meegedacht. Na het avd examen nog samen een uur in de file gestaan, maar het was het waard want ik ben wel geslaagd!
Beste Angenita, Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn ontzettend blij dat Justin je goed heeft begeleid en dat je zo snel en soepel door je examens bent gekomen. Het is geweldig om te horen dat het overleg over data goed verliep en dat er goed werd meegedacht. En natuurlijk, van harte gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs! Dat is een fantastische prestatie. Het klinkt alsof je er helemaal klaar voor was en dat je het met een glimlach hebt gedaan, inclusief dat uurtje in de file 😉 Heel veel veilige en fijne kilometers toegewenst op je motor! Groetjes, Justin & Kantoor
Justin is echt een top instructeur. Zeer Fijne en moderne motor. Fijne communicatie. Eigenlijk alles top en gaat snel
Beste Max, Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou motorrijbewijs! Heel erg bedankt voor je mooie woorden! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent over Justin en de lessen. Het is fijn om te horen dat je de communicatie prettig vond en dat je tevreden bent met de motor. Justin zet zich echt in om elke leerling snel en goed op weg te helpen. Veilige kilometers en rijplezier! Groetjes, Justin & Kantoor
Ik heb motorrijlessen gevolgd bij Verkeersschool De Ridder. De instructeur voor motorrijlessen, Justin Scharff, is een hele kundige instructeur met humor. Hij is streng, maar rechtvaardig en dat past perfect bij motorrijden. Hij heeft alles in de gaten en weet daarom precies welke tips hij je moet geven. Motorrijden vereist een andere manier van denken dan autorijden en dat was bij mij iets wat ik aangeleerd moest krijgen. Dat is Justin zeker gelukt. Verder prima communicatie met de rijschool en omdat ik minder lessen nodig had dan ik in mijn pakket had zitten, heb ik nog geld teruggekregen. Lestijden waren heel flexibel.
Beste Max, Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling en de mooie woorden over Justin! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent over de lessen en dat Justin je goed heeft kunnen begeleiden in het leren motorrijden. Zijn humor en rechtvaardige aanpak maken inderdaad dat je je op je gemak voelt, terwijl hij toch streng is waar nodig. Het is fijn om te horen dat de communicatie met onze rijschool soepel verliep en dat je de flexibiliteit van onze lestijden hebt gewaardeerd. Veilige kilometers en rijplezier! Groetjes, Justin & Kantoor
Fijne rijschool die goed bereikbaar is, zowel de locatie als per mail en telefoon. Ik had een hele fijne rijinstructeur, Ricardo, die goede aanwijzingen en tips gaf en de tijd nam om dingen uit te leggen. Dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd!
Beste Bianca, Heel erg bedankt voor je mooie woorden en het delen van je ervaring! We zijn blij te horen dat je tevreden bent en dat je in één keer bent geslaagd. 😊 We vinden het ook fijn om te weten dat je Ricardo als een goede instructeur hebt ervaren en dat hij je heeft kunnen ondersteunen met duidelijke aanwijzingen en tips. We streven ernaar om onze leerlingen de beste begeleiding te bieden en het is geweldig om dat terug te horen. We wensen je heel veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Ricardo & Kantoor
ik begon met een man waar ik ze naam niet van weet die kreeg een longontsteking ongelukkig ik ging toen naar ruudje daar ook altijd fijn mee gereden alleen ging hij een nieuw avontuur te gemoet bij een andere rijschool daarna kwam de echte topper Ricardo daar heb ik een heerlijke tijd mee gehad heeft me mer alles goed geholpen Direct in 1x geslaagd ik ben tevreden Thanks Ricardo 100
Beste Fennik, Hartelijk dank voor je mooie woorden en het delen van je ervaring! We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent en dat je in één keer bent geslaagd. 😊 We waarderen het ook dat je de tijd hebt genomen om je complimenten te uiten over Ricardo en onze andere instructeurs. We streven ernaar om onze leerlingen niet alleen goed op te leiden, maar ook een fijne en ondersteunende sfeer te bieden tijdens het leerproces. We wensen je veel rijplezier toe! Groetjes, Ricardo & Kantoor
Beste Jayda, Dank je wel voor je review. Van harte gefeliciteerd met het behalen van jou rijbewijs! We wensen je veel rijplezier en veilige kilometers toe! Groetjes, Armand & Kantoor
De rijlessen waren goed en duidelijk. Justin laat je zelf nadenken over het rijden en stelt jou hierbij vragen. Doordat ik van tevoren al mijn theorie en gezondheidsverklaring had, konden alle lessen en examens snel worden ingepland.
Beste Jaro, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je rijlessen duidelijk waren en dat Justin je aanmoedigde zelf na te denken. Goed dat je je theorie en gezondheidsverklaring op tijd had, zodat alles soepel kon verlopen. Veel veilige kilometers gewenst! Groetjes, Justin & Kantoor
Ik heb vanaf dag 1 Sergiu gehad als instructeur en heb niet om meer kunnen wensen. Sergiu geeft duidelijk les en begeleidt je super door het hele proces, zodra je iets niet begrijpt en het niet helemaal goed kan uitvoeren leert Sergiu je allemaal soorten technieken waardoor je alles met een super gemak onder de knie kan krijgen. Het fijne is ook dat die super goed begrip toont voor het feit dat het soms wat langer kan duren met bepaalde oefeningen of technieken, maar daar helpt die je super mee. Eindgoed al goed het hele traject was helemaal top, ik ben geslaagd zonder zorgen en de ridder is zeker een aanrader als je goed begeleid wilt worden met je rijbewijs en hem lekker wilt halen! Dus zeker als je nog aan het twijfelen bent over je instructeur bel de Ridder en stel gerust al je vragen, want ze helpen je met alles!
Beste Alex, Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide woorden! We zijn blij dat je tevreden bent over de begeleiding en dat je je rijbewijs zonder zorgen hebt gehaald. Fijn om te horen dat de instructeur je goed heeft geholpen met technieken en dat je je op je gemak voelde. Heel veel veilige kilometers gewenst en dank dat je voor ons hebt gekozen! Groetjes, Sergiu & Kantoor
Badhuisstraat 169
2584 HH Den haag (scheveningen)