5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niks is voor dit autobedrijf te veel gevraagd !! Om de auto waarin we geïnteresseerd waren,4 dagen in optie te houden was voor hen geen enkel probleem. Eens we daar waren werden we supervriendelijk ontvangen met een bakje koffie. De vragen die we hadden werden naar mijn gevoel op een eerlijke manier beantwoordt.Na een relaxte testrit hebben we dan ook de auto (Toyota Avensis) aangeschaft waarbij de afwikkeling zeer vriendelijk en prettig verliep! Het was de trip vanuit zeeland dan ook zéér de moeite waard.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Autobedrijf Peter Janssen is een super onderneming.Nooit is hun iets teveel, je merkt hier duidelijk dat het belang van de klanten voorop staat. Hier een Tucson gekocht en ga na 2 jaar nog altijd vanuit het Zuiden terug voor het onderhoud.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een autobedrijf met een mooie showroom, deskundige adviseurs en ervaren monteurs.

Kelvinstraat 2

6003DH Weert