perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige Garage die afspraken nakomt! Als er wat mis is met je auto of voor gewoon periodiek onderhoud kan je bij Autoservice Heesakker met een gerust hart je auto achterlaten. Deskundig gerepareerd met een duidelijke begroting vooraf en indien gewenst ook nog met alternatieven in onderdelen, aanpak en/of met een transparant onderhoud schema. al 20 jaar mijn vaste partner voor onderhoud en herstel van mijn auto.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom al een aantal jaren bij dit bedrijf. De vakkennis staat op een hoog peil. De behandeling altijd correct Het vertrouwen in dit bedrijf is groot. Als voorbeeld, laatste bezoek, een nieuwe startmotor nodig geconstateerd en gemeten door een ANWB monteur bleek een breuk in de massakabel van het motorblok. De rekening viel dus echt mee. Alle waardering voor Dhr. Heesakker.

goede service, goed behandeld

altijd een zeer persoonlijke service! Je wordt altijd snel geholpen. Ook als je tussendoor even onverwachts binnen rijdt als een lichtje het niet doet of olielampje brandt dan wordt je gelijk geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Goed bedrijf waarmee je afspraken kunt maken die ook nagekomen worden. Geeft een eerlijk en vakkundig advies en bespreekt vooraf wat reparaties kosten.

goede service, goed behandeld

Ik heb onlangs een onderhoudsbeurt aan mijn Fiat Punto laten uitvoeren. Fijn dat ze mijn trillende remmen direct hebben opgelost.

Havenweg 92

4905 AB Oosterhout