Beste Anton, Bedankt voor je positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij je een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Via mijn werk ben ik in contact gekomen met Autoservice Heesakker en sindsdien heb ik mijn auto bij dit bedrijf in onderhoud. Zowel over de persoonlijke aandacht als de zorg die aan mijn auto besteed wordt, ben ik erg tevreden. Bovendien is er in de showroom ook altijd wat leuks te zien :D.
Beste heer Kromhout, Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Beste heer Liebregts, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Ik word altijd netjes en snel geholpen, krijg uitleg over wat wel nodig of juist niet nodig is en er wordt zonodig \"meegedacht\". Een groot pluspunt vind is de gratis leenauto!!
Beste mevrouw Welten, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Heb zeer goede ervaringen met Heesakker; Steven denkt enorm goed mee; kijkt naar het budget van de klant en is snel. Zeer bijzondere garage in deze tijd!!
Beste heer Antens, Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Beste heer Verschure, Bedankt voor uw beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Ik ben goed geholpen met de onderhoud en APK keuring. Voor de extra reparaties werd ik \'s morgens al gebeld en erover geïnformeerd. Dat vond ik prettig zodat ik niet pas \'s avonds hiermee werd geconfronteerd. Ik kon die dag een auto of een fiets meenemen. Fijn die service!
Beste mevrouw Kroese, Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Beste heer Ouweland, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Beste Kitty, Bedankt voor de positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Bedankt voor de beoordeling namens het hele Team Autoservice Heesakker!!
Geachte heer Kapitein, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent en hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw trekhaak. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst. Naast de montage van trekhaken, ruitreparatie, banden etc. kunt u bij ons ook terecht voor uw jaarlijkse APK of een grote of kleine onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de onderhoudsbeurt vervangen wij uw interieurfilter, oliefilter en verversen de olie. Indien nodig vullen wij de remvloeistof en koelvloeistof bij en vervangen wij ook het luchtfilter en de bougies (bij grote beurt). Verder controleren wij uw auto op tientallen punten (remmen, distributieriem, verlichting etc.) en overleggen altijd eerst met u wanneer het onderhoud extra kosten met zich meebrengt. Wij zijn lid van de BOVAG en maken altijd gebruik van A-merk onderdelen met 24 maanden garantie op de onderdelen èn standaard 24 maanden onderhouds- en reparatiegarantie. Indien nodig stellen wij u een gratis leenfiets of leenauto (excl. brandstof) ter beschikking. Indien u nog verdere vragen/opmerkingen heeft kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen op 0162-436436. Met vriendelijke groet en graag tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Geachte heer De Jong, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Beste mevrouw Kops, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Autoservice Heesakker is precies wat je verwacht van een goed autobedrijf. Klantvriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en staat je te woord indien men vragen heeft over de auto. Van te voren word verteld wat er met de auto gaat gebeuren en adviseert men over de reparatie. Voor mij is dit bedrijf een aanrader voor iedereen.
Beste heer De Wit, Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Ik kom al jaren als klant bij Steven Heesakkers en mijn ervaringen zijn positief.
Geachte heer De Graaf, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
prima bedrijf. goede service en voorlichting over de staat van je auto.
Beste mevrouw Stork, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Geachte heer Brus, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Alle apk kleine en grote beurten door dit bedrijf verzorgd
Beste mevrouw Lodewikus, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Uiteraard zijn wij u een volgende keer ook weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Beste Annemarieke, Bedankt voor jouw zeer positieve beoordeling. Ook een volgende keer zijn wij je weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Service hoog in het vaandel. Grote deskundigheid en advisering.
Geachte heer Wilting, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Ook een volgende keer zijn wij u weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Geachte heer Rijken, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Ook een volgende keer zijn wij u weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Beste Yves, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Ook een volgende keer zijn wij je weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Beste mevrouw Schouten, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Ook een volgende keer zijn wij u weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Er wordt altijd heel service-gericht gewerkt bij Autoservice Heesakker.
Geachte heer De Kok, Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling. Ook een volgende keer zijn wij u weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Geachte mevrouw Simons, Bedankt voor uw zeer positieve beoordeling. Ook een volgende keer zijn wij u weer graag van dienst! Met vriendelijke groet en tot ziens, Mariëlla van Dommelen, namens het hele Team Autoservice Heesakker
Havenweg 92
4905 AB Oosterhout