De balans wordt besproken, wat er aan de auto heeft gemankeerd. Advies op het gebied van tanken euro 95, om tussendoor eens super te tanken. Ivm met die Bio-ethanol. Moeten ze verbieden. Advies zal ik zeker opvolgen.
mijn ervaring is prima. Maar ik ben, eerlijk gezegd, bij Ralph en Charlotte niet anders gewend
Altijd snelle oplossingen! Leen auto zodat je de dagelijkse dingen kunt blijven doen! Kortom top!
Snel en vakkundig geholpen met fijn persoonlijk contact. Een goede prijs en het volle vertrouwen dat mijn auto er weer wat jaren tegenaan kan!
Vakkundig personeel en goede service
Auto voor kleine beurt en nieuwe accu. Niks op aan te merken, voordeliger dan de VW dealer.
Klantgericht en deskundig.
De klantvriendelijkheid van Carprof is duidelijk voelbaar; bij een keuring of reparatie wordt er, zeker bij duurdere ingrepen, steeds in overleg gehandeld. Je hebt als klant nooit het gevoel dat je te veel betaald. Ook is het steeds mogelijk om een leenauto of -fiets mee te krijgen. Aardig, hardwerkend personeel.
al jaren tevreden klant bij deze garage zie bovenstaand
Vriendelijk, meedenkend en betrouwbaar.
Vriendelijke sfeer, behulpzaam en professioneel
Ze staan altijd meteen voor je klaar als je pech hebt met je auto . Onderdelen zijn ook altijd snel gevonden voor reparaties. Echte toppers . Zowel op kantoor als op de werkvloer ervaar ik veel deskundigheid.
zie titel
Mijn ervaring omschrijf ik als zeer tevreden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Als je een vraag hebt of een oplossing moet bedenken denken ze met je mee. Snelle service, ik had in een zeer korte tijd een afspraak gemaakt en ook snel mijn auto weer terug. En als nieuwe klant kreeg ik ook nog eens heel leuk cadeau mee met allerlei handige dingetjes voor in je auto.
Altijd snel en vakkundig werk geleverd.
Fijn klanten contact waarbij men met je meedenkt
Vriendelijk en vakkundig geholpen.
Vakkundig, goede service , eerlijke prijs
Luisteren naar je probleem, proberen het kosten effectief op te lossen. Fijne zaak om de auto voor onderhoud en reparatie te brengen.
goed geholpen
Alle goeie dingen die je van een garage verwacht!
Geweldig professionele met daarbij een super gastvrije behandeling en een top auto. Kan het iedereen aanbevelen
op 16-12-20 heb ik aankoopkeuring gedaan via dit bedrijf. Zij hebben mij behoedt voor een miskoop van € 23.000, waarvoor enorme dank aan de dame en heren van dit bedrijf. Vriendelijk, snel, kundig, een aanrader voor iedereen die een auto wil laten keuren voor aankoop! Groet, Stephan
What yoy see is what you get. Reparaties worden uitgelegd, facturen toegelicht, indien nodig. Enorm servicegericht in uitzonderingsgevallen en crisismomenten.
Altijd correct en snel geholpen. Vriendelijke mensen en goede service
Urkhovenseweg 15
5641KA Eindhoven