Ontvangst met groot luisterend oor. Heldere uitleg van voorgestelde oplossing. Aflevering met opnieuw gedetailleerde informatie over wat er precies gedaan is en advies hoe nu verder. Alles opgeruimd en schoon in werkplaats.
Fijne mensen, goede service & prijs, gewoon heel goed!
Al jaren klant. Geen enkele keer teleurgesteld.
Prettige ervaring. Snel en goed geholpen.
Ik heb voor de eerste keer mijn auto laten keuren, gelukkig kon ik van deze garage kosteloos een leenauto rijden zodat ik gewoon optijd op mijn werk kon zijn, super fijn! De receptioniste was super vriendelijk en de mannen die mijn auto hebben gekeurd ook! Ik kreeg zelfs een leuk cadeau voor thuis én in de auto.. :) Mijn auto is weer helemaal veilig voor de weg. Deze betrouwbare garage is zeker een aanrader. Nogmaals dank.
Goede service , vriendelijkheid
Er is tijd voor de klant zo wordt er geluisterd, meegedacht en tijd gemaakt. Een eerlijk advies voor een eerlijke prijs.
Prima service, goede communicatie en gastvrije ontvangst.
Handeld en regels alles goed na afspraak. Kort om super tevreden met de geweldige surveys!!
Lief en behulpzaam
Zie boven
Nadat onze auto na een aanrijding helaas niet meer de weg op kon, heeft CarProf van de Voort een hele fijne auto voor ons kunnen vinden. Helemaal perfect op onze wensen en behoefte afgestemd. Goed overleg wat mogelijk was. Prima afspraken over de prijs en de aflevering was perfect. Een eerlijke en betrouwbare service!
winterbeurt was niet op tijd klaar vanwege nieuwe banden, leenauto mee gekregen omdat ik mijn kleinzoon uit school moest halen. Prima!
Eerlijk en duidelijk Goede vakmensen in een klein team Altijd behulpzaam en vriendelijkheid
‘S-morgens gebeld voor reparatie, auto afgeleverd, krijgt een leen auto mee en ‘s-middags auto gerepareerd. Prima geregeld.
Goede informatie en doeltreffend geholpen
Snel en vakkundig geholpen
Een goede garage waar je wagen met vertrouwen naar toe brengt
Op naar de volgende afspraak
Ik had een probleem met mijn auto, ondanks een volle agenda vonden ze tijd om dit toch te maken. Super service. Als vrienden een tip zouden vragen voor een garage, dan is er voor mij maar een antwoord #vandeVoort
Snel geholpen; goed gecommuniceerd!
Helpen je ook bij kleine dingen direct zonder afspraak
Kom hier al jaren en ben gewoon super tevreden.
Urkhovenseweg 15
5641KA Eindhoven