Goede en vlotte reparatie

Na kapotte accu was een hoofdschakelaar ontregeld, deze is vlot vervangen.

Super snel geholpen

Super vriendelijk en snel geholpen

Top service en vriendelijke mensen.

Altijd een vriendelijk ontvangst met een lekker bakje bonenkoffie, afspraken worden nagekomen en klantgericht handelen staat voorop.

Zoals altijd uitstekende service

Service en aantal onderdelen vervangen, duurde wat langer dan verwacht maar dit kwam door levering van onderdelen. Dit werd goed gecommuniceerd, en zoals altijd is alles perfect afgehandeld door team Benerink!

Zeer snel en deskundig geholpen. Op een zeer vriendelijke manier ontvangen met een goede kop koffie.

Prima uitleg, goed advies

Goed advies gekregen m.b.t. verhelpen schade. Afspraken worden nagekomen.

Overleggen goed. Weet waar je aan toe bent. Zeer tevreden

Netjes te woord gestaan en een goede reparatie uitgevoerd

Top bedrijf

Vele exclusieve autobedrijven als ervaring mogen meemaken. Deze schaart zich bij de besten qua klantervaring en klantvriendelijkheid.

Top service

Een garage valt of staat met haar service. Op Benerink kun je vertrouwen

Vriendelijk en degelijk

De receptie is zeer adequaat en klantgericht vriendelijk. De autokennis is van een hoog niveau voorzover ik dat als leek kan beoordelen.

Beter is er niet ✅

Super vriendelijk en snel geholpen.

fijne manier van ontzorgen

Goede afspraken en perfecte service. Vakmensen die weten wat ze doen. Auto gehaald en teruggebracht geeft optimale ontzorging, en erg fijn dat de auto tevens volledig word schoongemaakt tijdens het onderhoud.

Meer dan uitstekend

Zeer klantvriendelijke receptioniste. Er wordt bij Benerink altijd geprobeerd om je te helpen en een oplossing aan te dragen. Zeer tevreden!

Nog steeds hoog segment, top service en met beide benen op de grond.

Kwaliteit!

Mooie voorraad, denken mee en leveren kwaliteit.

Fijne ervaring

Voor een korte trip naar Italië, bij de firma Benerink een Transporter bus gehuurd. Super fijne bus, alle opties aanwezig die je nodig hebt. Ook geweldige service na een klein pech gevalletje, laat in de avond (de dag voor ons vertrek) werd dit nog opgelost, zodat we zorgeloos op pad konden. Ook speciale aanvragen is geen probleem. Al met al een geweldige ervaring! Tot snel weer.

Alles volgens afspraak

Net bedrijf met goede service

Altijd service gericht en zeer aangename ontvangst

Steeds bij binnenkomst wordt ik hartelijk verwelkomd. De doelgerichtheid en de service zijn van een hoog gehalte. Precies zoals je het verwachten mag.

Goede en snelle dienstverlening!

Goede en snelle dienstverlening!

Netjes zoals het hoort

prettig, netjes behandeld bij de balie

Prima schone zaak met super gedienstig personeel

Altijd vriendelijk en bij kleine reparaties gelijk geholpen

Van proefrit tot aflevering en alles wat er tussen zit, alles wat uitstekend geregeld! Zeker aan te bevelen.

Het straalt allemaal vertrouwen uit .

Vriendelijk professioneel

Hinmanweg 1