zaken doen op een prettige manier
Na jaren klant et zijn geweest bij Huiskes Kokkeler, is de persoonlijke benadering van het team van Benerink een verademing!
Prima!
Heb bij Benerink een gebruikte auto gekocht, werd erg deskundig geholpen, ben zowel over de verkoop van de auto alsook over de service in de werkplaats erg tevreden! Kan iedereen aanbevelen om eens een kijkje te nemen!
Goede intenties, vrij hoge prijs v onderhoud. Misschien nog wat meer kennis opdoen in Audi.
Bijzonder prettig bedrijf. Klantvriendelijk, correct, super goede service en perfecte medewerkers. Wij zijn al jaren zeer tevreden klanten.
uitstekend
Adequate en goede service en advisering.
alweer mijn 3e auto gekocht bij benerink. komen altijd hun afspraken na. goede service van deskundig personeel. en fijne mensen om zaken mee doen. groeten l
L.s. Mijn vrouw en ik zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening als ook de service. Benerink maakt woorden waar, afspraak = afspraak. Ook de klantvriendelijkheid staat hoog bij hen in het vaandel. Er wordt niet opdringerig meegedacht met de klant. De wensen van de klanten worden gehoord. De mensen van Benerink zijn in staat mensen te binden. Hartelijke groet, Nel en Bert Kolfoort
We werden,na tel afspraak,vriendelijk ontvangen door Dhr Paul Benerink. Goede uitleg over de te koop staande auto\'s,waar wij interesse in hadden. Alles is in overleg afgehandeld.Een heel mooi bedrijf en een goede zakelijke afwikkeling.
Prima bedrijf. Keurige en professionele behandeling. Kundige mensen die tijd voor je nemen. Afspraak = afspraak. Goed contact, korte lijnen.
Goed bedrijf, maar door drukte soms geen terugkoppeling over de zaken die gedaan zijn aan de auto.
Zeer goed houden zo