• Prijs/kwaliteit N.v.t.

alleen maar positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

We kunnen er heel goed terecht met welk autoprobleem je ook kom. Hun benadering en het advies richting ons, is ten alle tijden goed en oprecht. Tijdens de onderhoudsbeurten wordt goede communicatie gepleegd over dat gene wat voor de klant heel belangrijk is,.. het onderdeel, benodigde werktijd en de Estimated cost. Zo bereik en behoud je een goede balance tussen klant en dealer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positieve ervaring !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zo lang ik de firma Benerink ken is het altijd top geregeld. Ik hoor in mijn omgeving welke ook in auto\'s van Benerink rijd ook alleen maar positieve berichten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf. Betrokken directie en klantvriendelijke medewerkers. Altijd klaarstaan voor de klant. Ben er nu al jaren klant en altijd tevreden. Voelt altijd prettig om er naar toe te gaan.

Uitstekende sales, begeleidin en advies Terzake kundig , no nonsens

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service aardige mensen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na enige ervaring met Benerink, leek het mij tijd om een objectieve review te schrijven over dit bedrijf. In februari contact gelegd met het bedrijf. Ik was op zoek naar een nette, goed onderhouden 3-serie en zo stond de occasion aangeboden bij Benerink. Na wat informatie over het bedrijf ingewonnen te hebben, contact gezocht. Na wat mailcontact, een bezoek gepland. De onderhandeling: Uitstekend ontvangen in het bedrijf door Leon. Proef gereden en daarna onderhandeld. Niet dat ik de beste prijs kreeg voor mijn auto, maar door het goede verhaal( altijd in onderhoud geweest bij Benerink, nooit bespaard op onderhoud, 1e eigenaar etc.), overgegaan tot aankoop. Daarnaast werd er goed mee gedacht door Leon qua financiering. Al met al, een goed gevoel. Aflevering: De auto kon ik op een zaterdag ophalen. Gepoetst en gepolijst. Zeer netjes uitgevoerd. Daarna uitleg/ instructies gekregen. In de onderhandeling waren wij overeengekomen dat de auto onderhoud zou krijgen, zodat hij ten minste een jaar niet terug hoefde te komen. Dit bleek niet volledig correct uitgevoerd te zijn; de boordcomputer was op verschillende punten niet gereset, zodat het moment dat ik de terugrit kon beginnen, uitgesteld moest worden. Toen de boordcomputer gereset was, de terugrit van 100 kilometer begonnen. Onderhoud en service: Halverwege de terugrit, zag ik een aantal druppels water aan de binnenkant van de voorruit. Na een paar kilometer, stroomde water naar binnen. Gelijk terug gereden naar Benerink. De voorruit bleek niet correct te zijn geplaatst en moest worden vervangen, daarom moest de auto blijven. Netjes opgelost; een leenauto meegekregen. Maar uiteraard wel een domper. Een aantal dagen daarna kon ik mijn auto weer ophalen. Na een week gereden te hebben, stonk het interieur met grote regelmaat naar uitlaatgassen, verbrande olie. Daarom weer contact gezocht. Ik kon helaas niet op korte termijn terecht. De auto enige tijd later gebracht en er zijn toen een aantal pakkingen vervangen. Het probleem zou dan opgelost moeten zijn, maar dit bleek helaas niet zo te zijn. Na een paar dagen, bleek dat mijn auto nog steeds stonk. Wederom contact opgenomen. Dit keer werd ik voor mijn gevoel afgescheept; ik kon niet direct een afspraak maken, ik moest eerst maar doorrijden en dan zou het probleem hoogstwaarschijnlijk vanzelf verdwijnen. Uiteraard was dit niet het geval. Dus opnieuw een afspraak gepland. De auto gebracht en het grootste deel van de dag moeten wachten op de reparatie. Er bleken nog een aantal pakkingen lek/ uitgedroogd te zijn en deze zijn vervangen. Ik vroeg mij af, waarom deze niet de eerste keer zijn opgevallen bij de monteurs. Een aantal dagen erna kreeg ik een gepeperde rekening in de bus. Telefonisch contact met de service manager wees uit, na wat moeite, dat het toch om garantiewerkzaamheden ging(!). De rekening mocht als niet verzonden worden beschouwt. Op het moment van schrijven, is er nog steeds sprake van een te hoog olieverbruik. Daarover is weer contact geweest, maar afgescheept met het verhaal dat ik het olieverbruik eerst maar eens moest gaan bijhouden, voordat er een afspraak kon worden gemaakt. Ondertussen ben ik het vertrouwen in de (on)kunde van de monteurs en servicemanager kwijt geraakt. Ik ging er van uit dat ik een kwaliteits-occasion had aangeschaft bij een gerenommeerd bedrijf , maar dit blijkt helaas niet zo te zijn. Uiteraard mag er verwacht worden van mij als klant dat er onderzoek wordt gedaan, maar bij zo een bedrijf als deze, is het voor mij vanzelfsprekend dat zaken als olielekkages c.q. achterstallig onderhoud zijn aangepakt. Je verwacht goede occasions, wanneer je bij dit bedrijf binnenstapt. Maar wanneer dit niet zo is, dat kan gebeuren, dan verwacht je tenminste dat het adequaat wordt opgelost en niet dat je na 3 maand nog steeds met hetzelfde probleem zit opgescheept. Afsluitend, positieve woorden voor de verkoopmedewerkers, maar de aftersales/ werkplaats heeft genoeg verbeterpunten!

heel goed

heel goed.!