L.s. Mijn vrouw en ik zijn prima tevreden over het familie autobedrijf Benerink. Zij hebben prima kwaliteit en zijn op een plezierige wijze betrokken bij de klant. Wij communiceren in ons persoonlijke netwerk ook over onze tevredenheid. Met vriendelijke groet, Nel en Bert Kolfoort
Uitstekend. Alles wordt duidelijk uitgelegd en de service is goed.
Prima, goede service, betrouwbaar, vriendelijk personeel, altijd een kopje koffie tijdens wachten.
Zeer tevreden, doen heel veel moeite om je uit de nood te helpen
Vriendelijk, vakbekwaam, servicegericht: in éé\'n woord: uitmuntend!!! En ik overdrijf echt niet!
super
Al meerdere jaren klant; zowel zakelijk als privé en de persoonlijke service is top!
Service gericht, pro-active, deskundig.
Zeer prettig, meedenkend en klant gericht.
Prima, behalve dat ik vanuit Hengelo op en neer moest rijden omdat de beurt niet in de computer van de auto helemaal was bijgewerkt.
Ik kom al jaren tot volle tevredenheid bij Benerink voor onderhoud en nieuwe auto.
Goed ervaringen en goede koffie!! Had onlangs wel vragen over een onduidelijke structurering van een factuur, wat naderhand goed uitgelegd werd.
Prima bedrijf. Houdt zich aan de afspraken. Echte BMW liefhebbers