Zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen door Rob Benerink. Nam alle tijd om het probleem uitgebreid te bekijken en mogelijke oplossingen te testen.
Vriendelijk, snel top service! Zeer tevreden
Onlangs nog geweest voor de bandenwissel van zomer naar winter. Geweldige, vakkundige mensen zowel verkoop alsook onderhoud. Zeer plezierig en gewoon in hun omgang wat ik mis bij de officiele dealerbedrijven. Ga zo door team Benerink
keurig en netjes geholpen, binnen de afgesproken tijd. en vervangende auto stond klaar. Ook een erg leuke attentie in de auto mogen vinden bij het ophalen.
Zeer goed behandeld. Prima en accurate afhandeling. Afspraak is afspraak.
Gewoon top service
Persoonlijk en klantvriendelijk
Ik ben al lange tijd een tevreden klant bij Benerink. Ik heb er meerdere auto\'s gekocht en heb deze daar ook altijd in onderhoud. Ben over alles zeer tevreden.
persoonlijke benadering en je als gast gewaardeerd voelen en \"thuis komen\" is altijd erg prettig. Directie en personeel denken met je mee en denken niet in problemen, maar in oplossingen.
Altijd goede service en leuk personeel. Gemoedelijk.
Goede service, correcte afhandeling Prettig bedrijf en medewerkers.
Prima, degelijk en eerlijk bedrijf