Netjes een leenfiets mee tijdens het onderhoud aan mijn Mini

Vriendelijk, professioneel, zeer klantgericht en uitstekende prestaties boven verwachting.

Top bedrijf

Wij zijn al vele jaren super tevreden over hun service en gastvrijheid!! Blijf zo door gaan 👍🏻

Uitstekende service en kennis van BMW's daar waar de dealer niet uitkomt !

Uitstekende service en kennis van BMW's daar waar de dealer niet uitkomt !

Top zoals altijd !!

Top zoals altijd !!

Snel geholpen super service !

Snelle actie probleem direct verholpen

Hopelijk nu definitief storingvrij.

Auto werkt nu weer naar behoren, hopelijk blijven de meldingen uit.

Zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf

Auto ingeruild. zeer vriendelijk geholpen door verkopers en werkplaats personeel. uitleg van auto gehad bij afhalen. nemen ruim de tijd voor de klant. zeer professioneel bedrijf.

Goeie service

Goeie service!

Prima service, vriendelijk personeel!

Altijd vriendelijk, prima service, goed advies en duidelijke info. Top.

Mooi bedrijf en goede service

Top bedrijf. Goed voor alle merken.

Lekkere plat bedrijf zoals het hoort. Deze gasten staan achter hun product. We zijn al jaren dik tevreden over hun service en gastvrijheid.

Super afgehandeld

Ik had net mijn ruitenvloeistof bijgevuld en zie terug op jullie rekening. Dat vind ik jammer voor zo iets kleins. Ik ben een trouwe klant maar kan vreemd over komen bij nieuwe klanten. Ik zou het wel melden op rekening maar als service! Verder geen opmerkingen.

Prima bedrijf, alles uitgevoerd zoals afgesproken

prima bedrijf.

Snelle service

Reparatie dezelfde dag nog uitgevoerd

keurige behandeling en fijn contact

positieve indruk en aandacht

Prima bedrijf.

Mooi zo’n schone auto!

Goede service ook voor winterbanden

Vlot en goed geholpen

Ik ben vlot en goed geholpen volgens afspraak.

Vlot zaken doen,,,,,

Goede informatie,vakkundig, juiste toonzetting, oplossingsgericht. Kortom een juist adres als je goede auto wil,

Prima service en vriendelijk personeel.

Mijn BMW voor onderhoud gebracht. Werd netjes eerst gebeld wat er moest gebeuren. En wat de kosten ongeveer zouden zijn.

Geweldige service en ik ben zeer tervreden!

Als ik met een kleinigheid zonder aankondiging langs kom wordt ik meteen geholpen!

Geweldig geregeld Alles in overleg gedaan, beproken en uitgevoerd. Auto opgehaald en weer schoon thuis gebracht.

Klant, service en kwaliteit staan op nummer1 1

Matthijs en z’n team staan altijd klaar met professionele ondersteuning en lopen niet weg voor een eventuele uitdaging! Toppers:)

Hinmanweg 1

7575 BE Oldenzaal