Goede service en vriendelijke verkoop

Prima service en we werden goed geholpen. We zouden jullie aanbevelen!

Meedenken met klant in voor en tegenspoed.

Professionele mensen, goed advies en stellen de klant centraal.

zoals altijd super

Auto wordt opgehaald en terug gebracht, en even verteld wat er gedaan is.

Klantvriendelijk & meedenkend

Behulpzaam, klantvriendelijk, meedenkend, gewoon netjes geholpen ook al ben je daar geen “vaste” klant of heb je daar je auto gekocht. Top!

Goed overleg en duidelijke uitleg. Mooie auto’s

We waren van plan om 1 auto te kopen. Zagen in de showroom zulke mooie auto’s staan dat we er gelijk 2 hebben gekocht

Opnieuw goed geholpen.

Auto met lege accu aan huis opgehaald voor herstel. Goede service!

Zie hieronder.

Snel, deskundig en plezierig geholpen.

alles goed geregeld

alles goed geregeld

ja wat zal ik zegen is gewoon top bdrijf

is gewoon een top bedrijf en de monteurs weten wat ze doen dat heb ik wel eens anders mee gemaakt .

Positief klantbenadering en service

goed en netjes geregeld weer!

Goede ontvangst ondanks de corona voorzorgsmaatregelen bij de receptie en showroom en dat ik iets te laat was geen probleem en is mijn auto keurig en snel onder handen genomen waarna ik snel weer op pad kon.

Persoonlijk en klantvriendelijk !

Persoonlijk en klantvriendelijk. Prettig bedrijf

Netjes en vakkundige mensen

Ze denken met de klant mee En zo kom je tot oplossingen

factuur veel tegen

voor olie verversen en zomerbanden.

Erg goed en prettig geholpen

Wij kwamen om te kijken naar een specifieke Mini. Mochten hem gelijk meenemen voor een proefrit. Gaven aan iets te willen veranderen en dit was geen probleem. De auto is snel rij klaargemaakt zodat we hem nog konden ophalen voor het paasweekend.

Aardige mensen, goede service

Zeer prettig en betrouwbaar

Een auto voor mijn vrouw aangeschaft hier, de service omtrent de aflevering is top. Maakt niet uit of hij nieuw is of niet, de auto wordt afgeleverd alsof hij nieuw is, niet alleen de opgepoetste auto met grote beurt en nieuwe APK maar ook de beleving. Ik kom zeker terug om mezelf te trakteren op iets prachtigs.

Super en vlot geholpen bij de bandenwissel

Benerink is een erg klantgericht bedrijf. Wordt netjes te woord gestaan, met koffie verzorgd en na de service netjes bijgepraat over de werkzaamheden.

Super goed geholpen.

Vriendelijk personeel, hulpvaardig en adequaat.

Super service

Zo blij met onze nieuwe bmw Maar vooral jullie service en vriendelijkheid Is ook toppie

Goede services, afspraak is afspraak

Goede services, correcte afhandeling en communicatie

professioneel/accuraat

Prettig en duidelijke informatie.

Personeel en bedrijf komt betrouwbaar over.

Netjes geholpen. Goed advies gehad zonder allerlei drosius. Auto ingeruild en mooie BMW X1 gekocht.

Een eerder zeldzame en zeer aangename ervaring ...

Ik kwam er maar net voor de 1e keer binnen (had er een afspraak gemaakt) en dan valt je meteen het imposante gebouw met al die mooie wagens op EN dat er ook nog iedereen zo vriendelijk is. En dan niet van die gemaakte vriendelijkheid, maar heel sociaal gemanierd vriendelijk, alsof je er al vaker geweest bent. Ze nemen (serieus) de tijd voor je. luisteren naar jouw wensen/voorkeuren en haken daar even spontaan op in. Alles wordt gewoon geregeld en wat ze zeggen dat in orde zou komen (het lijkt in 1e instantie zo van jaja... en 'tussen neus en lippen door'), wordt en is ook daadwerkelijk allemaal uitgevoerd als je terugkomt incl. een hele mooie attentie ... In de overbruggingstijd van afspraak tot het ontvangen van de sleutel, wordt contact met jou onderhouden en streeft men naar ÉÉN overeenkomst tussen twee partijen. Daarbij werd ik ook nog eens spontaan & sympathiek geholpen door Leon Heerink, bij de hele papierwinkel van het uitvoeren van het voertuig . Ik heb dit dus met veel verbazing mogen ervaren en zet dit hier neer op 'papier' ... het bestaat dus nog echt dat "Een Klant (deels nog) Koning Is"!!! "CHAPPEAU" Matthijs en aan het totale team van Autobedrijf Benerink ...

Erg prettige klant benadering, vakkundige diagnose en onderhouds reparatie!!

Wat anderen niet lukte deed Benerink wel, diagnose stellen van slecht lopende motor met lastig aantoonbaar euvel namelijk valse lucht in inlaat traject. Benerink heeft reparatie uitgevoerd en 6 cilinder motor loopt weer als een zonnetje!

Hinmanweg 1

7575 BE Oldenzaal