Klantvriendelijk en prima service.

Een probleem met mijn auto werd supersnel -aan huis- door vriendelijk medewerkers opgelost!

Top!

Wordt goed geholpen

Heel open, duidelijk en klantvriendelijk. Top!

Top!

supersnel, efficient en volgens afspraak binnen gestelde tijd klaar.

supersnel, efficient en volgens afspraak binnen gestelde tijd klaar.

Een bedrijf waar " vertrouwen " nog gewoon is.

Hier werken mensen met passie voor auto's , heel correct en vriendelijk, maar ook gewoon in de omgang. Bij het ophalen van je auto wordt er alle tijd genomen om je alles uit te leggen,top! Ik wens Matthijs en zijn team alle succes en hoop dat toekomstige klanten dezelfde ervaring mogen beleven als ik.

Het tarief!!!

Ik vraag mij oprecht af wat voor uurtarief jullie rekenen. 1 Uur arbeid €109,85?

Zeer prettige en vriendelijke service

Goede ervaring

Netjes ontvangen en goed geholpen. Ik kon erop wachten en werd tussendoor regelmatig van de bevindingen op de hoogte gehouden. Er werd ook netjes overlegd. Prijs kwaliteit verhouding is prima!

prima geholpen

Reparatie netjes volgens afspraak uitgevoerd.

Snelle service

Na twee keer onverwachte reparatie prima geholpen.

top bedrijf

al zeker 20 jaar klant bij Benerink. altijd top service en nooit geen problemen.

ik ben zeer tevreden!

Auto gehaald en gebracht. Telefonisch op de hoogte gehouden. Zeer correcte manier van communicatie. Top garage!

Helemaal tevreden! Verstand van zaken.

Helemaal tevreden! Verstand van zaken.

Zoals altijd prima uitgevoerde beurt en reparatie. Goed advies. vriendelijk en flexibel.

Voortreffelijk, zoals al jaaaaaaren !!

Vlotte bediening, goede kwaliteit en service ! Bijzonder klantvriendelijk.

TOP

Het team van Benerink is zeer dienstverlenend en klantvriendelijk.

Top, heerlijk en fijn

Vanaf mijn verzoek voor een bepaald type auto werd alles snel en pro actief opgepakt. Auto kopen is al leuk maar Benerink maakt het nog leuker!

Zeer correct

Ik heb een apk keuring laten uitvoeren. Prima op tijd. Tijdens het wachten liggen er mooie tijdschriften om in te lezen.

Hele fijne gastvrijheid

Snel en accurate bediening Alles perfectionistisch

vriendelijk en veel aandacht voor de klant.

Heb eerder auto's bij Benerink gekocht en gehuurd. Is voor mij een hernieuwde vertrouwde kennismaking.

Tevreden

Prima service, vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt meegedacht.

Zeer klantvriendelijk gericht, strakke zaak

Prettige wijze van "zaken doen" Aan te bevelen, bij "onverwachtedrukte" toch strakblijven in afhandeling.

Heel goed opgevangen en geholpen

Zeer klantvriendelijk

Wij hebben na het zien van de mooie auto heel snel besloten om tot aankoop over te gaan en dit komt vooral door de kwaliteit en het vakmanschap wat dit autobedrijf uitstraalt.

Duidelijk advies

Flexibel en doortastend. Prettige sfeer