Perfecte garage !!!

Alles volgens afspraak opgelost. Ideaal een garage waar je vanuit kunt gaan. Als het klaar zou moeten zijn is het ook daadwerkelijk klaar en perfect.

Heel goed

Goed geholpen en zeer klantvriendelijk

Perfect!

Prettige informele sfeer! Goede en snelle service. Snelle levering en top auto.

Prima en vriendelijk

Goed en snel geholpen

Goed verzorgd, mooi assortiment!

geweldig

Een geweldig bedrijf, waar service, kwaliteit en gastvrijheid nog hoog in het vaandel staan...!!!!!

heel goed

wordt snel en vakkundig geholpen

Goede service en persoonlijke benadering

Benerink zet de klant echt centraal. Ze luisteren goed naar je wensen en bieden een hoge service. Daarnaast nemen ze echt de tijd voor je en zijn ze transparant in de mogelijkheden. Kortom, top ervaring!

Gastvrije en zeer vriendelijk ontvangst

Keurig administratief afgehandeld.

Ik ben er niet geweest

Om nooit te vergeten...

Klantvriendelijk en prima service.

Een probleem met mijn auto werd supersnel -aan huis- door vriendelijk medewerkers opgelost!

Top!

Wordt goed geholpen

Heel open, duidelijk en klantvriendelijk. Top!

Top!

supersnel, efficient en volgens afspraak binnen gestelde tijd klaar.

supersnel, efficient en volgens afspraak binnen gestelde tijd klaar.

Een bedrijf waar " vertrouwen " nog gewoon is.

Hier werken mensen met passie voor auto's , heel correct en vriendelijk, maar ook gewoon in de omgang. Bij het ophalen van je auto wordt er alle tijd genomen om je alles uit te leggen,top! Ik wens Matthijs en zijn team alle succes en hoop dat toekomstige klanten dezelfde ervaring mogen beleven als ik.

Het tarief!!!

Ik vraag mij oprecht af wat voor uurtarief jullie rekenen. 1 Uur arbeid €109,85?

Zeer prettige en vriendelijke service

Goede ervaring

Netjes ontvangen en goed geholpen. Ik kon erop wachten en werd tussendoor regelmatig van de bevindingen op de hoogte gehouden. Er werd ook netjes overlegd. Prijs kwaliteit verhouding is prima!

prima geholpen

Reparatie netjes volgens afspraak uitgevoerd.

Snelle service

Na twee keer onverwachte reparatie prima geholpen.

top bedrijf

al zeker 20 jaar klant bij Benerink. altijd top service en nooit geen problemen.

ik ben zeer tevreden!

Auto gehaald en gebracht. Telefonisch op de hoogte gehouden. Zeer correcte manier van communicatie. Top garage!

Helemaal tevreden! Verstand van zaken.

Helemaal tevreden! Verstand van zaken.

Zoals altijd prima uitgevoerde beurt en reparatie. Goed advies. vriendelijk en flexibel.

Voortreffelijk, zoals al jaaaaaaren !!

Vlotte bediening, goede kwaliteit en service ! Bijzonder klantvriendelijk.

Hinmanweg 1

7575 BE Oldenzaal