perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leuke rijlessen. In een keer geslaagd voor rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goed les gehad. De rijschool komt afspraken goed na. De manier van lesgeven was prettig. De rijinstructeur bleef altijd rustig en beheerst.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, vriendelijke instructeur, goede les.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk en georganiseerd contact gehad met het bedrijf. Zeer vakkundige rijinstructeur gehad, die de rijles zo leuk en leerzaam mogelijk maakte. Een ruim voldoende!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, aardige rijinstructeur, flexibel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke manier van ervaring overbrengen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed; buiten ontslag van instructeur (had klantvriendelijker gemogen, en geen enkele vorm van compensatie!)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen bij rijschool actief zijn heel gezellig en leerzaam natuurlijk. \r\nZeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rij-instructrice, goed snel doorgelest en erg snel mijn rijbewijs behaald zonder nog met enige rijervaring begonnen te zijn aan rijles

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool en mijn rijinstructeur was erg aardig en geduldig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorles gevolgd, prettige mensen, weten goed over te brengen wat er verwacht wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool, altijd direct bereikbaar, betaalbaar, fijne manier van lesgeven met een sterke nadruk op het belang van veiligheid in het verkeer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding, leuke rijschool. Ben ik 1 keer geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Af en toe streng, maar het heeft wel geholpen. Ik ben namelijk in een keer geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was prettig rijden, ik heb veel geleerd. Ik voel me nu zo zelfverzekerd als ik de weg op ga. Ben in een keer geslaagd!!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel positief ben in een keer geslaagd had goede begeleiding. het enige wat ik niet fijn vond is dat mijn rij instructeur soms seksuele opmerkingen maakten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructie, duidelijk of je klaar bent voor het rijexamen, ruime tijdskeuze voor afspraken

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam