voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perkash heeft ervoor gezorgd dat ik bepaalde handelingen snel doorhad en begreep.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad bij Perkash en vond het erg goed en fijn. Ik was erg bang voor autorijden maar Perkash heeft ervoor gezorgd dat ik het uiteindelijk leuk vond om te rijden. Ik heb me rijbewijs in 1 keer gehaald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een leerzame en gezellige tijd gehad bij actief met mij rijleraar Perkash !\r\nIk ben snel, goedkoop en in 1 x geslaagd!! \r\nAanrader !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top ervaring gehad met perkas. Goede instructies en veel zelfstandigheid. Altijd vriendelijk en als het moest ook streng. Zeker een aanrader :)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perkas als rijinstructeur gehad, niks anders dan lof! Top service, zeer flexibel en de prijzen zijn goed. Altijd duidelijk over je verbeterpunten en Perkas is niet de moeilijkste als het om planning gaat. Zeer aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben door een tip van vrienden bij rijschool Actief gekomen. In het begin is het natuurlijk altijd afwachten hoe alles is, maar na 1 les was ik al overtuigd. Ik heb gelest bij Perkash en dat ging uitstekend. Hij wist me op mijn gemak te stellen, legde dingen goed en rustig uit, had geduld en al met al was het gewoon duidelijk dat hij verstand van z\'n beroep had. Ik was dan ook in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Zeker een aanrader dus rijschool Actief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na pogingen in Utrecht wilde het halen van mijn rijbewijs helaas niet lukken. Van vriendinnen uit Den Haag hoorde ik positieve verhalen over Actief en aangezien mijn ouders nog in Den Haag woonden leek het mij een jaar geleden een goed plan om verder te gaan bij Actief. AND IT WAS!\r\n\r\nParkesh was mijn rijleraar en was echt top! Een goede instructeur en was gezellig rijden. Hij gaf mij zelfvertrouwen en maakte het rijden weer echt leuk en toen had ik eindelijk mijn rijbewijs met zijn hulp en steun. Top leraar!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbare rijschool met deskundig personeel. Ben in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool, een prettige ervaring gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service, vakbekwame instucteur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van vrienden ben ik bij Actief gaan rijden. Alles werd tot in de puntjes geregeld. Ik kreeg goede begeleiding en ben in 1 keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Doordat mijn broers en zus ook gelest hebben bij Actief, ben ik er zo ook terech gekomen. Mijn instructeur was Bally en ik vind dat Bally een heel rustige uitstraling heeft en veel tijd met je hebt. Hij laat je veel nadenken en doen in plaats van dat hij het voor zegt. Ik ben altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en heb geen problemen gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Krijg al een tijdje rijles bij actief en ben positief.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed! kon gelijk beginnen en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik heb les van Linda. Zij is een uitstekende instructrice en heeft heel veel geduld. Tijdens het rijden voel ik me op mijn gemak. Ik ben bij actief gekomen door dat vele mensen de rijschool aanbevelende en vooral om linda .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een erg prettige man als rij-instructeur. Hij probeerde op een humorachtige manier mij duidelijk te maken, wat ik fout deed en wat ik beter kon doen. Ook nam hij de tijd om serieus te praten over bepaalde omstandigheden en hoe ik dan beter moest kijken. Ik vond het erg prettig om bij Deze rij-instructeur te rijden. Daarom heb ik ook ongeveer 10 anderen naar hem gestuurd om bij hem rijles te nemen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, alleen het verplicht blok uur rijden kan veel mensen denk ik afschrikken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Fijne rijschool, erg flexibel (ook avonden en in het weekend), fijne instructrice gehad, die de tijd voor me nam. Altijd op tijd aanwezig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed. Goede,duidelijke lessen en prima prijs

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam