goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remy heeft ontzettend veel geduld,kan je tot rust brengen en legt alles goed uit!\r\nMijn lessen bij hem heb ik meer dan prettig ervaren. En zou hem aan iedereen aanraden.\r\nVandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Dank je wel Remy!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructies, alles wordt perfect uitgelegd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heeel erg tevreden met deze rijschool. Vandaag dankzij Linda geslaagd voor mijn rijbewijs! Top instructrice!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een prettige ervaring aan jullie over gehouden. Ik ben naar jullie verwezen door familie die ook bij jullie heben gelest. Op een iemand na is daarvan iedereen in een keer geslaagd. Jullie service is goed mijn rijinstructeur deed altijd moeite om een rijles te verzetten als ik vroeg of dit kon. Kortom ik kijk met plezier terug op de samenwerking die ik met jullie heb gehad!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toppie rijschool ACTIEF

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en op een leuke, speelse manier auto leren rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijbewijs gehaald. Het ging niet altijd even makkelijk maar ben met goede steun van de rijinstructeur toch geslaagd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool en gezellige leraar!! Heel chill en zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, grote deskundigheid, ze doen er alle moeite voor om te zorgen dat je slaagt.\r\nIk raad iedereen aan om hier lessen te nemen.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen waren leerzaam en leuk. Miscommunicatie met de administratie is na een paar keer bellen voor mij positief opgelost.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professionele en recht door zee zijnde rijschool. Gemotiveerde en kundige instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Meneer BallY is bijzonder vriendelijk en down-to-earth. Hier en daar kan je een berisping krijgt als je laat zien of merken dat je iets fout doet of niet snapt. Maar daarna kijk je wel samen hoe je het dan wel zou moeten doen, en doet dat dan soms daarna ook nog een keer om het te leren.\r\nVrolijkheid en vriendelijkheid zijn bijgebleven. Aan de telefoon wordt je netjes geholpen en bij de organisatie en administratie hebben ze alles goed op orde.\r\nAls laatste wil ik kwijt dat ik geen les heb gehad die niet leuk of leerzaam was. In een zeldzaam geval was een gedeelte niet leuk omdat het niet goed lukte, maar meteen daarna werd dat hersteld en je goed aangeleerd. Ook het rijden met plezier wordt tijdens en door de lessen aangeleerd!\r\nNeem vooral niet te weinig lessen en luister goed naar de instructeur als die tips, op- of aanmerkingen heeft en zijn oordeel of je wel of niet klaar bent voor je praktijkexamen.\r\nVragen mag altijd, handelingen zijn niet stom of fout maar onhandig en een vergissing maken is niet erg zolang als je het daarna hesteld, zijn een paar van de altijd geldende wijsheden die me zijn bijgebleven!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles werd goed uitgelegd en het sloot perfect aan op het praktijkexamen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Actief fijne lessen gehad, goede en persoonlijke begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben via vrienden bij deze rijschool terechtgekomen. Het is een leuke rijschool. De communicatie met zowel de rijschool als met de instructeur verloopt soepel en ze zijn goed bereikbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer pro-actieve instructeur die je graag ziet slagen. Snel en gemakkelijk contact met het hoofdkantoor bij vragen, opmerkingen etc. Fijne directe contact met instructeur

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam