perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring gehad. Remy heeft mij goed voorbereid op het examen en met succes! Prima rij opleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was erg onzeker met angst begon ik met de lessen. Dit is bij mij weggenomen door geduldige en duidelijke instructies die ik kreeg door mijn rijinstructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top lessen! Goede begeleiding en uitleg!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Actief is DE plek om je rijbewijs te halen!! De service is perfect, de instructeur is heel gezellig en het is je geld echt wel waard. Bij deze wil ik Sathy (instructeur) en Rijschool Actief bedanken voor de hulp die ik heb gekregen voor het behalen van mijn rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn 1st rij instructeur was remy later kreeg ik ruben. Remy was een top instructeur. Ruben kan wel les geven maar hij heeft een te hoge dunk vanzich zelf wat echt afknapt. Af en toe kan hij een beetje een vies peuk zijn manier van opvallend naar vrouwen kijken en commentaars geven.\r\ndenk dat andere van zijn leerlingen dit ook vinden.\r\nhoOp dat dit anoniem blijft

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Ik had 2 rijinstructeurs en er was een heel veel verschil tussen de 2. Met de eene instructeur, was het leren langzaam maar met de 2de instructeeur was het veel meer intensiever. Ik heb dus een veel hogerer niveau nu dan met de 1st instructeur. Dus ik zou deze rijschool actief heel bevelen als je met de 2de intructeur (Ruben) rijdt want dan leer je veel meer en sneller!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rij instructeur(pep)! Goede rij opleiding.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een super ervaring gehad bij de rijschool actief! Mij rijlerares Linda is super & top! Ik heb zoveel van haar geleerd! Ze is een hele lieve en rustige vrouw maar kan ook even streng zijn (maar alsnog op een lieve manier). Ik heb mijn rijbewijs binnen maar ga de leuke lessen met de leukste gesprekken en de ervaringen die ik heb meegemaakt met Linda heeeeeeel erg missen! Ze is een schat! dankjewel lieve Linda voor alles! En rijschool actief complimenten voor jullie bedrijf! groetjes van Rebecca Oosterveer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Actief een zeer leuke en leerzame tijd gehad. Ik werd behandeld als een klant en niet als een nummer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In het begin was de instructeur kritisch en streng maar naar het examen toe zorgde hij er voor dat ik veel zelfvertrouwen kreeg waardoor ik in 1 keer ben geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn zus had hier gereden en ik ben daarom ook bij Actief gaan rijden.\r\nMijn instructrice Linda is een leuke en vriendelijke vrouw met humor maar toch ook streng. Kortom een hele leuke en leerzame tijd met uiteraard als resultaat mijn rijbewijs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een aardige rijinstructeur gehad, die duidelijk is en niet geïrriteerd raakt als je dezelfde fouten maakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb lang gewacht met mijn rijbewijs halen (ik ben 30 jaar) en was altijd erg nerveus voor de lessen, maar met de deskundige begeleiding van Bally ben ik nu in 1 keer geslaagd!! En we hebben het elke week heel gezellig gehad! Ik ben zeer tevreden over Actief!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige en deskundige rijlessen. Zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I have changed three driving schools and experienced 4 instructors, and today I have finally passed. I have to say that my current instructor Remy who come from the Actief rijschool is really outstanding and experienced. He is very efficiency in teaching and always know what are the problems of each student very well, and then try to solve all these problems step by step. I have learned a lot from him, I can say all I learn in 10 lessons from him is much more than 60 lessons I had learned from the previous instructors. Thank him very much and I definitely recommend him to everyone!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijinstructrice Linda is echt een topper

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Over het algemeen ben ik zeer tevreden met rijschool Actief. Altijd goed te bereiken. (telefoon, mail, whatssap)\r\nVaak flexibel in het ruilen van lestijden. \r\n\r\nRijlessen zelf heb ik zeker als positief ervaren. Deskundige instructeurs die het beste met je voor hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzame en gezellige lessen. goed onderhouden en schone auto. Instructeur is deskundig en goed in het geven van instructie. Ook in het aanleren van diverse handelingen.\r\n

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam