goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed georganiseerd bedrijf. Gezellige instructeur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een perfecte rijschool. Ze willen heel graag dat je zo snel mogelijk het rijbewijs haalt. Ik heb rijlessen van Dhr. Remy gekregen. Hij is een goede rijinstructeur met heel veel ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik begon bij deze rijschool met Henk. Ik had/moest veel rijlessen nemen en had naarmate ik dichterbij mijn praktijk examen kwam niet echt zelfvertrouwen. Na dat ik twee keer gezakt ben heeft mijn moeder besloten dat ik een nieuwe leraar moest krijgen. Toen kreeg ik Sandjay, een uitstekende leraar. Hij is aardig en loyaal en heeft bij mij de puntjes op de i gezet en mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Al met al heb ik een redelijke ervaring met Actief, want financieel was het niet heel ideaal, maar met dank aan Sandjay heb ik mijn praktijk gehaald. De beoordeling die ik geef is gegeven op basis van mijn ervaring met Sandjay, dus NIET met Henk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Rijschool Actief kon ik snel aan de slag. Afspraken konden flexibel ingeplanned worden, en mijn Instructeur Bally gaf ondanks zijn strenge houding, wel de juiste tips en verbeterpunten. Ik ben in 1x geslaagd voor het Motorexamen! Bedankt Rijschool Actief!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijinstructeur Balli, heeft alles gegeven om mij zo goed en veilig mogelijk op de motor te laten rijden. In het begin moest ik wennen aan de hoeveelheid informatie die hij gaf, maar als je eenmaal door hebt waarom hij dit doet, is het is het heel positief, alsof je een 2de geweten in je oortje hebt. Niets anders dan lof over dit bedrijf. De sfeer is er gemoedelijk en ze zitten er echt om jou naar dat rijbewijs te helpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanaf mijn eerste rijles ben ik goed geholpen en goed opgevangen, ik heb hierbij veel geleerd, en ging daardoor zelfverzekerd en rustig achter het stuur de weg op!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool, heb veel leerzame lessen gekregen. En heb daarom in 1 keer zowel mijn theorie als mijn praktijk gehaad. Was nooit gelukt zonder de relaxte en leuke lessen van Radjin. \r\nThanks!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een aangename ervaring gehad met deze rijschool. Heel aardig personeel, en ik ben in één keer geslaagd, wat natuurlijk het mooiste resultaat is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel, prima begeleiding en prima prijs kwaliteit verhouding. Fijne begeleiding tijdens de lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb er in een keer mijn rijbewijs gehaald. Uitgebreide kritiek/feedback, als je daar wat mee weet te doen zit je goed.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij deze rijschool ik had Sathy als rijinstructeur en met hem was het erg gezellig en leerzaam ik raad hem daarom ook aan als rijinstructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een erg fijne ervaring gehad. Er was altijd plek voor rijles en ik ben goed geholpen door karel. Daardoor zat ik ook met veel vertrouwen achter het stuur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke en leerzame lessen! Super goede rijinstructeur!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, prima les

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is weer een tijd geleden, dat ik met veel plezier heb gelest bij autorijschool Actief, ik heb een leuke tijd gehad

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel en klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs ben ik afgereden bij Bally. Lessen waren altijd leerzaam en gezellig. Instructeur was altijd geduldig en nam de tijd om alles rustig door te nemen en uit te leggen. Achteraf ben ik erg tevreden met mijn keuze voor Actief en ik raad het dan ook zeker aan om hier te lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke gezellige en leerzame lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sathy is een heel goede rij-instructeur. Hij heeft me goed les gegeven en me er goed doorheen geholpen. Hij is duidelijk en door hem heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Dus daarom raad ik Sathy heel erg aan als rij-instructeur. Bedankt Sathy.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel blij dat ik bij deze rijschool ben gaan rijden. De instructeur was top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg fijne, professionele rijschool. Mijn rijinstructeur, Sathy, gaf geweldig les. Hij was altijd erg duidelijk in zijn aanwijzingen, heel relaxt en altijd geduldig. Dankzij hem ben ik in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super school!\r\nGezellige en leerzame lessen. Rijbewijs in een keer behaald.\r\n\r\nZeker aanbevolen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Linda gereden en ze heeft me echt goed het vertrouwen gegeven in de auto. Linda is altijd heel lief, maar wel streng en perfectionistisch en dat vond ik superfijn. Dank je wel, Linda!

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam