goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was niet tevreden over mijn vorige rijschool, ben toen op aanraden van vrienden naar Actief gegaan en zag meteen verschil. Alles is veel beter georganiseerd, de lessen worden op een professionele manier gegeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en vooral leerzame rijlessen gehad bij mijn instructeur . stapje voor stapje alles geleerd waardoor het elke les steeds beter ging. Al moest hij eindeloos alles herhalen niks was te veel gevraagd. En nu mijn rijbewijs gehaald. Helemaal blij!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een prettige rijlessen gehad bij mijn rij instructeur Rob (deze staat nog niet in de lijst van instructeurs). Daarnaast vond ik dat het administratie personeel zeer behulpzaam was ook tijdens het overplaatsen naar mijn nieuwe instructeur Rob. De lijst is ingevuld voor mijn beoordeling over Rob.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren goed opgebouwd van makkelijk naar moeilijk. De rijinstructeur kon goed inschatten wat mijn zwakke punten waren, waardoor daar goed op geoefend kon worden. \r\nZe zorgen ervoor dat je met een zelfverzekerd gevoel het examen doet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede service, begeleiden je goed en stellen je gerust! Zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met instructeur Haan was het altijd gezellig in de auto. Ik heb veel geleerd en steun gekregen bij het proces van afrijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met Rijschool Actief, goed geholpen bij vragen en een fijne instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had als instructeur Remy. Hij heeft mij met veel geduld alles uitgelegd. Kon zelfs een beetje strenger zijn tijdens de lessen. Maar ja, je moet ook zelf veel concentreren en opletten met wat je doet. Anders hij blijft herhalen totdat een automatisme wordt. Er hangt veel van jezelf af, hoe gefocust je bent. Ik ben geslaaaagd!! Dank je Remy voor alle geduld met mij!! Succes allemaal!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb altijd hele fijne lessen gehad bij Linda! Ik heb me altijd op m\'n gemak gevoelt en ben erg blij dat ik mijn rijbewijs nu heb. Kan deze rijschool zeker aanraden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel blij dat ik bij Actief heb gereden. Ik heb nooit iets negatiefs meegemaakt bij deze rijschool en ben daarom ook heel tevreden. Mijn instructeur, Bally, was altijd geduldig en legde alles goed uit, waardoor ik na een lange tijd niet gereden te hebben het weer heel snel kon oppakken. Daarom beveel ik deze rijschool ook echt aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rij instructeur was Remy, een hele aardige en nette man. Ik mag hem zeer bedanken voor alles wat hij mij heeft geleerd. Het was een zeer leuke tijd met hem in de auto en zal er altijd nog vaak aan terug denken. Het was altijd lachen maar de lessen en uitleg waren altijd serieus en heel duidelijk ook tegelijk. De hele ervaring van het leren rijden op een topmanier!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er werken vriendelijke mensen bij actief en Bally is een deskundige instructeur waar ik me snel bij op mijn gemak voelde. In het begin was ik totaal niet zeker van mezelf. Hier is verandering in gekomen door Bally. Daarnaast is de financiele en administratieve afhandeling ook altijd goed gegaan. Ik heb geen punten van kritiek en wil deze rijschool dan ook zeker aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf sathy is een persoon wie mensen kan motiveren en kan stimuleren. Daarnaast is die altijd duidelijk ook in zijn communicatie. Ik heb veel van hem geleerd. Wat ik later ook op de weg kan toepassen. Sympathieke gozer. Bedankt sathy

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke instructeurs. Goede lessen waar je ook echt wat aan hebt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professionele rijschool. Goede voorbereiding op het examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool! Goede en gezellige lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! Goede uitleg tijdens de lessen en op vragen wordt goed antwoord gegeven.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Les van heel deskundige instructeurs; het is niet slechts rondjes rijden maar er wordt actief les gegeven en je krijgt altijd te horen hoe het beter kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad van mijn rij instructeur Sathy. Hij stelt me op mijn gemak, geeft goed les. De sfeer is altijd gezellig in de auto ondanks dat is de concentratie er altijd aanwezig.\r\n\r\nIk vind hem een fijne rij instructeur. Hij is ook flexbiel met rijles tijden dat is wel fijn vanwegr mij rooster van school die steeds verandert.\r\n\r\nBedankt voot de goeie rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben erg tevreden, de lessen waren gezellig maar bovenal erg leerzaam

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam