voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De docent was professioneel en vriendelijk. De lessen waren leerzaam

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, gezellig en eerlijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben gewisseld van rijschool en heb gemerkt dat bij Actief dingen beter en directer werden aangepakt. Er werd niet doelloos rondgereden maar op een luchtige een leerzame manier. De instructeur was eerlijk en kon goed uitleggen

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Han is een plezierige rijinstructeur, ik heb de lessen bij Han als prettig ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met deze rijschool hele goeie ervaringen omdat, ik heel goed les heb gekregen door remy. Hij was altijd heel relaxd en flexibel en ik kon altijd wel lachen met hem. \r\nAls mensen mij vragen waar ze moeten gaan lessen zal ik gelijk aan actief denken. \r\nBedankt voor alles!!\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Rijschool Actief bij Linda gelest. Ze is een erg goede instructrice, ze werkt volgens een stappenplan op jouw tempo. Heb ik weinig lessen veel bereikt en na twee examens te hebben afgelegd mijn rijbewijs gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige mensen die het beste voor je willen en daar hun best voor doen. Alle lof!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer goede ervaring met de instructeur van actief(dhr. Han) heel veel geduld, duidelijk en deskundig in zijn vak. \r\n\r\nBedankt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb veel geleerd bij deze rijschool. Lessen waren gezellig en leerzaam! Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Rijschool Actief in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik voelde mij erg op mijn gemak. Ik werd goed geholpen tijdens de lessen en ze legde alles goed en rustig uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het prettig ervaren en erg comfortabel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Les wordt op een leuke manier gegeven, ongedwongen en veel duidelijke uitleg. Altijd ruimte voor een goede, open en eerlijke discussie.\r\nVriendelijke mensen achter de balie met goede communicatie en informatie voorziening.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over deze rijschool, totaal geen negatieve ervaringen mee gehad! Hele goede lessen en daarom ook in 1 keer geslaagd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige lessen gehad! In 2x geslaagd

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam