goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele prettige rijopleiding gehad. Mijn complimenten naar Wendy, mijn rijinstructrice, die erg geduldig, deskundig en heel vriendelijk is!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Streng maar rechtvaardig, mijn rijinstructeur Henk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijlessen! Streng maar ook op z\'n tijd plek voor een grapje.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf. Beste rij instructeur is natuurlijk Linda. Deze vrouw heeft geduld en is doelstrevend. Door haar heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructeurs geduldig en geven goede feedback

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede en leuke lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden over Rob. Zeer deskundige instructeur. Hij weet op verschillende manieren informatie over te brengen, waardoor je de tips en opmerkingen blijft onthouden. De lessen waren altijd gezellig, maar aan het eind van elke rit heb ik altijd iets nieuws geleerd. Auto rijschool Actief en zeker Rob zijn echt aan te raden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijinstructeur sathy, heeft mijn goed rijlessen gegeven waardoor ik ben geslaagd hij geeft goed rijles en is duidelijk met het uitleggen!!! Ik ben heel tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool met deskundige instructeurs. Uitleg is altijd duidelijk.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn instructeur was Henk, super !! Over de manier van les geven en het geduld Het waren leuke soms strenge rijlessen maar vooral leerzaam !! Bedankt Henk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 keer per week een kleine 2 uur rijden met de gezellige rijleraar (Rob). Af en toe koppig, maar op een goeie manier. Problemen met rijden kon ik altijd bij hem terecht maar vragen over het leven had die ook altijd zijn antwoord klaar. Gezellige tijden gehad in de auto en in een keer geslaagd! Goeie ervaring gehad met deze rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede service!\r\n\r\n(Mijn instructeur staat er niet bij? Han, ik heb maar Haan aangevinkt omdat het misschien een spelfout is)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke ervaring gehad. Ik werd goed begeleid door Remy. Ik vind het een hele goede rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1x geslaagd! Mijn instructeur was Radjin, en ik ben erg tevreden over zijn manier van lesgeven. Hij wil echt het beste uit je halen maar blijft altijd relax. Fijne sfeer ook tijdens het lesgeven! Thanks Radjin!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een uitstekende rijschool met goede instructeurs. klantvriendelijk. er wordt op hoog niveau getraind. Lessen worden goed opgebouwd met aandacht voor eventueel lastige punten. Een bespreking in midden van de les en na de les is erg handig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijinstructeur (Henk) gehad en dat blijkt! In 1 keer geslaagd vandaag. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Fijne contacten en zeer behulpzaam. Lessen worden goed opgebouwd met aandacht voor eventueel lastige punten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leuke rijschool goeie instructeurs! Bedankt Actief en Han!!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk bedrijf. Ervaren instructeurs. Ben via vrienden bij Actief terecht gekomen en heb er zeker geen spijt van!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Actief is een goeie rijschool de service is goed en en de prijs/kwalilteit is ook goed

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam