goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring gehad, goede instruscteur. Zij was duidelijk met alles en ik heb ervan genoten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Lessen waren gestructureerd, logische opbouw van makkelijk naar moeilijk. Communicatie met rijschool en instructeur was duidelijk en helder, ik wist precies waar ik aan toe was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je kan veel belangrijke punten leren bij dit school.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed georganiseerde rijschool. Van begin tot eind verliep alles op rolletjes.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn ups en downs gehad met Rijschool actief. Moeten wisselen van instructeur omdat ik niet tevreden was. Soms waren ze wat chaotisch op het kantoor, lastig te bereiken en soms later bereikbaar dan de aangeven tijd. Wel attent dat er werd geprobeerd de examen datum zo snel mogelijk te plaatsen. Ik ben tevreden maar ze kunnen nog wel dingen verbeteren. De laatste instructeur; Prim, was een hele fijne.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remy is een topper! Goede uitleg, veel geduld en altijd gezellig autorijden. Bedankt! Kan iedereen rijschool actief aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij deze heb mijn rijbewijs in een keer kunnen behalen, allemaal dankzij mijn rijinstructeur Sathy. Hij geeft goed en duidelijk uitleg, het waren leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen. Nogmaals super bedankt Sathy!!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb heel veel geleerd voor dat ik bij actief begon te rijden heb ik ook nog bij andere 2 rijscholen gereden en toen ik bij actief begon merkte ik meteen een groot verschil en een verandering in mezelf ik was enorm gegroeid.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met Rob gereden. Al was het maar kort het was erg fijn. Hij is heel goed met uitleggen en neemt er ook de tijd voor om over verschillende technieken te praten. Hij kwam altijd netjes op tijd en als dat niet lukte werd ik netjes op de hoogte gebracht door hem.Het was ook altijd erg gezellig in de auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met remy heel fijn gereden, hij bleef altijd me rustig aanspreken en werd nooit boos of gefrustreerd. Hij doet het werk met plezier en dat merk je met de rijles. Ik heb erg genoten van mij rijlessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte ervaring. Bally is een top instructeur; hij zal je niet sparen maar altijd constructief. Flexibel bedrijf en goede service. Rijopleiding had niet beter gekund dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In één keer mijn motorrijbewijs gehaald! Zowel AVB als AVD. Zowel Perkash als Bally zijn erg vriendelijk en tillen je naar een hoger niveau met hun directe, vriendelijke, constructieve feedback. Een echte aanrader en ook erg flexibel en meedenkend qua tijd als het mogelijk is. Perkash & Bally enorm bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een top tandem deze vader (Henk) & dochter (Linda)team..top ervaring met deze tandem...De beste gewoon..!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd optijd, gezellig gepraat en altijd vertrouwen in mij gehad! Snelle services en heeft mij vriendelijk te woord gestaan. Top rijschool.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met deze rijschool waren heel goed. Me instructeur was heel relaxt en heeft me goed begeleid met het rijden, altijd gezellige praatjes over alles en nog wat en dat maakte het rijden heel aangenaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gelesd bij Henk. De lessen waren erg fijn en ik heb veel van Henk geleerd. Het proces bij Actief om je rijbewijs te halen verloopt soepel en ik ben altijd goed geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijn instructeur. Legt alles goed uit en heeft geduld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in 9 rijlessen bij Actief mijn examen gehaald. Ik heb hiervoor 3 keer eerder examen gedaan via rijschool Fly Over. Ik heb super blij dat ik vandaag ben geslaagd bij rijschool Actief en wil Sandra heel erg bedanken voor alle tijd en moeite!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig leuke ervaring gehad met de leraars. Perkas en Bally zijn hele goede leraars, streng maar op een aardige manier. Absolute aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, prima service en de communicatie verloopt altijd helder en soepel. Een aanrader!

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam