goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring! Je wordt goed opgeleid zodat je op het examen niet voor verrassingen komt te staan. Bedankt Actief!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn instructeur was heel vriendelijk en deskundig, hierdoor waren de lessen niet alleen heel leerzaam maar ook gezellig. Ook op het kantoor staan ze altijd voor je klaar als je vragen hebt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb van Bally en van Wendy les gehad, omdat ik de meeste lessen van Bally heb gehad zal ik hieronder over hem invullen. \r\n\r\nAl mijn lessen bij Actief waren leerzaam en leuk, ik heb een fijne tijd bij jullie gehad. Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool en een top instructrice! In 1 keer geslaagd dankzij Linda! Goede opbouw in de lessen en een duidelijke uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer tevreden hoe alles geregeld werd etc.\r\nzou jullie zeker bij iedereen aanraden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd!! TOP rijschool!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en zeker hele instructeur heeft mij begeleid tot het halen van mijn rijbewijs. In 1 keer!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een goed bedrijf waar klantvriendelijkheid en deskundigheid voorop staat. Het was een goede ervaring en ik heb ervan genoten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij Actief. Top-instructeur en makkelijk in te plannen rijlessen. Rijschool Actief is absoluut het kiezen waard!\r\nMvg, Tobias

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind de rijschool erg fijn, mijn begeleider remy heeft me erg goed en duidelijk begeleid en ik zal deze rijschool aanraden! Ben in 1 keer geslaagd!\r\n\r\nDiederik

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijke, oprechte en ervaren instructeur. Kan niet anders zeggen dan dat ik 100% tevreden ben.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijs goede rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede advies van de instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bekwaam, Professioneel, geduldig, eerlijk en betrouwbaar. Altijd keurig op tijd met afspraken. Goede, heldere aansturing van instructeur. Stelt deelnemer gerust en op gemak. Ben zeker te spreken over rijschool en zou het zeker aanbevelen aan derden.\r\nAdministratieve medewerkers zijn vriendelijk en hebben een snel ondernemende instelling. Goed!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met zeer veel plezier en enthousiasme gereden. Zowel Bally als Perkash zeer flexibel. Ik had geen eigen helm etc; was ook niet nodig aangezien er ruim keus was qua kleding. Prijs was top; geen rare bijkomende kosten gehad. Eigenlijk zegt het feit dat ik AVB, AVD, en theorie allen in 1x haalde genoeg. Meer dan tevreden en een absolute aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed! Wendy is een vriendelijke, rustige en professionele instructrice waar je ook goed mee kan lachen. Ze wijst je gelijk op je fouten, zonder dat het ten koste gaat van de sfeer! Zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed, ik heb erg goed les gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele fijne rijinstructeur gehad! Echt een top vent! Mede door hem heb ik me rijbewijs best snel mogen halen👍🏻

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam