goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super lessen en in 1x geslaagd! Allemaal door de goede lessen van Linda 👍🏻

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb zelf les gehad van rijinstructeur Prim. Echt een aardige vent en zou zo weer les van hem willen. Legt alles goed uit en valt goed mee te praten!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn! Ik ben ik één keer geslaagd en dat is voornamelijk te danken aan de goede uitleg en het advies om een tussentijdse toets te doen. Bedankt Sandra!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed gevoel gehad vanaf het begin. Daarnaast altijd met plezier hier gereden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professionele rijschool. Luisteren goed naar de wensen van de klant.\r\nZe zijn duidelijk in wat wel en niet kan waardoor je weet waar je aan toe bent. \r\nInstructeurs zijn ook duidelijk in hun uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sandra heeft mij goed leren rijden, altijd alert! Corrigeert rustig en geeft duidelijke instructies! Met rijschool zelf ook goede ervaringen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een super leuke ervaring met rijschool actief! Leuke tijden gehad, en wat ben ik blij dat ik remy en linda als rijinstructeurs heb gehad. Uiteindelijk mijn rijbewijs bij linda behaald, slimme dame die super goed les kan geven! Nogmaals bedankt! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is met shaiif hij heeft me goed opweg geholpen om mijn rijbewijs te behalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb super ervaring gehad bij remy ,\r\nBedankt voor de lessen ! En de tips.\r\n\r\nVriendelijk groet Melanie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijinstructeur gehad, meneer Han! Bedankt voor alles :-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben goed begeleid door een ervaren instructeur. Ik heb met plezier mn rijbewijs gehaald. Bedankt rijschool actief!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij deze rijschool mijn rijbewijs in één keer gehaald. Goede en duidelijke lessen en flexibel is lestijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische rijschool,de instructeurs spelen met de kwaliteiten die jij nodig hebt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, ontspannen rij instructeur die je op je gemak stelt en die je weet te motiveren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rij instructeur geeft goed, duidelijk les en leuk lees. heel goed blijf zo doorgaan!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool en een hele goede instructuur! Zeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd. Alles verliep soepel, rij instructeur is zeker aan te raden. Veel van mijn vrienden zijn hier ook in 1 keer geslaagd.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Korte motivatie bij mijn beoordeling: Rijschool is goed te betalen, mensen bij de rijschool zijn goed, Henk is apart, maar ik ook. Wellicht dat het daarom misschien soms niet vlekkeloos loopt in de communicatie, en is dus van beide kanten. Wel is zijn Nederlands erg slecht, wat ik in het begin wel ok vond, omdat hij wel duidelijk uitlegde, en ik erg goed moest luisteren om hem te begrijpen. Later werkte dit vaker tegen hem. Ik ben zelf erg eigenwijs, dus vandaar dat deze wisselwerking hem iets wat irriteerde, waarin hij zijn geduld niet geheel goed kon bewaren, waardoor communicatie niet geheel vlekkeloos verloopt van tijd tot rijd. Dit is echter nogmaals niet geheel aan hem te wijten, maar een goede oplossing was ook niet bij hem te vinden. Over het algemeen ben ik wel tevreden over de rijschool, maar de grootste motivatie om hierbij te blijven was overduidelijk de prijzen van de lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Remy les gehad.\r\n\r\nHij was heel geduldig en is alles langs gegaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 👍 erg sympathiek en heb jullie al aan diversen vrienden aanbevolen. Binnenkort ga ik voor aanhanger, hoop vandaag te slagen voor de motor!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rij instructeur Sathy heeft mij heel\r\nGoed geholpen tijdens mijn praktijkexamen. Hij is goed verstaanbaar en heel duidelijk in zijn punten en uitleg. Ben heel erg tevreden met mijn rij instructeur Sathy. Het was heel gezellig en vooral heel leerzaam.

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam