goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb me rijbewijs behaald, mijn rij-instructeur Sathy Hij heeft mij goed geholpen en begeleid tijdens de rijlessen goed verstaan maar vooral heel duidelijk met uitleggen waardoor Ik mijn rijbewijs hebt behaald. Heel erg bedankt Sathy

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig op mijn eigen tempo leren rijden met een hele goede instructeur met erg veel ervaring. en dat is te merken; altijd zijn rust behouden en rekening gehouden met hoe je zelf het beste leert. Ik heb echt het gevoel alsof ik goed voorbereid ben, en in 1x geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige instructeur die alles goed en duidelijk uitlegt. En als er iets minder gaat dat gene extra behandeld. Hij was leuk om met de rijinstructeur te rijden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool en instructeur, duidelijke lessen, veel geduld, ik ben in ieder geval heel tevreden met mijn rijschoolkeuze

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het gaat bij het autorijden heel veel om oefenen. Alles wordt herhaald tot je alles onder de knie hebt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 woord perfect. Wordt goed uitgelegd, goed geoefend met je. Waar je fouten maak zorgen ze ervoor dat je dat weer opnieuw oppakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeur die duidelijke aanwijzingen geeft en je goed voorbereid voor het examen. In 1 keer voor AVB en AVD geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gereden bij Rob en ik vond het een leuke leerzame tijd, ik heb het erg naar mijn zin gehad en nu kan ik zelf veel kilometers maken ! Helemaal top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een top ervaring!! Maar ook dankzij mijn rijinstructeur Sathy die veel passie en geduld heeft voor zijn werk. Ondanks dat ik 2 voor mijn examen moest stoppen met rijlessen wegens privé reden ik mijn rijbewijs heen netjes bepaald! !\r\n\r\nPetje af voor de beste rijinstructeur: SATHY!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was leuk en leerzaam en een goede manier om je rijbewijs te halen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gereden met Han. Zelden iemand ontmoet die zo relaxed en geduldig is. Heel fijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijk personeel. Halima was een hele goede instructrice. Altijd erg flexibel met tijden (in het weekend of s avonds en qua intensiteit, aantal rijlessen per week). Haar uitleg was duidelijk en consequent waardoor ik veilig en goed heb leren rijden. Ze kan goed inschatten wat je nodig hebt. Echt top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring was zeer tevreden. M\'n zus en broer allebei in 1 keer geslaagd. Zelf motor en auto allebei ook in 1 keer. Sfeer is erg vriendelijk en ze geven duidelijke feedback. Prijs kwaliteit verhouding top! Zeker een aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb samen met remy gereden het is een aardige gozer en zeer flexibel, hij helpt je wanneer hij kan en probeer het beste uit je te halen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie les gehad relaxen rijinstructeur altijd duidelijk vertellen hoe je moet doen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige lessen, goede uitleg en geen moeilijkheden met communicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Binnen 3,5 maand mijn rijbewijs gehaald bij Sandra. Door de goeie, gezellig en soms strenge aanpak ben ik in 1x geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een zeer positieve ervaring, een bekwaamde instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke en leerzame motorlessen gehad met Bally en Perkash. Altijd vriendelijk en vol passie voor het motorrijden. Moet wel zeggen dat ik al gauw mijn eigen motorkleding heb gekocht omdat hetgeen van de rijschool veroudert is, vooral de schoenen. De broeken daarentegen zijn goed.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ga naar wagen 13, je gaat slagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een hele goede en leerzame ervaring. De lessen waren goed en de instructrice was heel aardig en leerzaam.

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam