goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Elke rijles met Sathy was gezellg en leerzaam. Hij heeft alles op een goede manier uitgelegd en heeft mij goed begeleid. Er was altijd tijd voor een grapje, maar waar nodig was die erg serieus. Goede afwisselinG, waardoor er een goede leeromgeving ontstond.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf AVB geslagd. Bedankt Perkash en heel team van Acief rijschool. Ik zou zeker deze rijschool aan iedereen aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijs leuke en leerzame lessen gehad voor mijn avb. Ik heb het avb in 1 keer gehaald met dank aan Perkash.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een keer geslaagd vandaag! Met dank aan remy! 👍🏼

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superfijn gelest bij Shaif Djorai

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd genoeg ruimte om te kunnen lessen wanneer het jou uitkomt! Ik heb mijn rijbewijs in 2 keer gehaald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie ervaring met de rij instructeur!\r\nzeer crities en weet waar hij het over heeft \r\nvikash weet goed met jongeren om te gaan \r\nheb een pretige tijd met hem gehad! \r\ndoor actief heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald ! \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dikke prima. Communicatie verloopt niet altijd effectief, maar de prijs-kwaliteit verhouding is goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rij lessen super leuk tijdens het rijden werd alles goed uitgelegd en voelde me op me gemak wat ik erg belangrijk vind

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het zeer leerzaam om bij Vikash les te krijgen \r\nEn ben hierdoor in 1 keer geslaagd.\r\nZeker aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Goede kwaliteit prijs verhouding en degelijke service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen worden op een fijne, ontspannen manier gegeven. Je wordt niet alleen maar kritisch op je fouten gewezen maar je krijgt ook complimentjes als iets goed gaat, dit werkt super motiverend!\r\nHet kantoorpersoneel helpt je ook goed als je met vragen zit en kunnen goed advies geven.\r\nActief is dus zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeur waarbij ik mij snel op mijn gemak voelde. \r\nDe lessen waren heel leerzaam, elke les leer je weer een nieuw onderdeel waardoor je al snel alles wat je hebt geleerd kunt gaan toepassen in verschillende verkeerssituaties.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima prijs/kwaliteit verhouding. In 1x gehaald met ongeveer 35 lessen van 50 minuten. Mijn instructeur was Shaïf, hij was deskundig en vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gelest bij Remy Nidha, binnen 2 keer mijn rijbewijs gehaald. Top leraar met top resultaat! Erg toegankelijk en leuk om mee te rijden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf eind december begonnen met een proefles op de motor bij perkash van rijschool actief. perkash is een vriendelijke en kundige instucteur. de prijs is zogoed dat ik vanaf Zeeland naar Rotterdam rijdt in daar te lessen. perkash is ook erg flexibel kwa tijden en dagen. ik ben 7-2-17 in 1 keer geslaagd voor mijn avb. bedankt rijschool actief!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super gezellige en leerzame lessen gehad bij Perkash, in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel fijn les gehad bij deze rijschool.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een top instructeur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remy was mijn instructeur en naast dat het altijd gezellig was heeft hij mij onwijs goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs, top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste instructeur was vaak laat of kwm niet opdagen. Actief heeft dat goed opgelost met een nieuwe instructeur die wel goed was

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer gezellige rij instructeur, met veel plezier gelesd en zeer blij met het behaalde resultaat. Zeker aan te raden voor anderen, goede prijs/kwaliteit verhouding voor een gezellige periode rijden.

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam