goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijlessen als heel prettig ervaren. Ben heel erg tevreden over mijn Rijinstructeur Bally. Hij legde alles goed uit. Verder was het contact met de administratie ook goed. Ik zou de rijschool zeker aanbevelen aan mijn vrienden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring met de rijschool Actief is zeer positief goede instucteurs geven top les, dames achter de balie altijd vrolijk altijd tijd om vragen te beantwoorden naar mijn mening top bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het rijden bij rijschool actief zeer prettig. Afspraken konden makkelijk gewijzigd of gepland worden. De rij-instructeur was aardig en kon goed zien waar mijn fouten zaten waardoor ik mezelf kon verbeteren. Ik zal deze rijschool ook zeker aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg goed geregeld, goeie instructeur.\r\nZeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was een hele fijna ervaring. Wendy is echt een superleuke en bekwame rijsinstructrice. Ze is heel kalm en speelt goed in op waar jij behoefte aan hebt. Ben echt extreem tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden over mijn rijlessen. De lessen werden op een relexte manier gegeven, waardoor ik mijn snel op mijn gemak voelde in de auto. De instructeur had heel veel geduld en kan goed uitleggen. Hij maakte tekeningen van verkeerssituaties, waardoor ik alles snel door had.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met bedrijf. Goede prijs en prima service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg positief over Rijschool Actief, en dan met name over mijn rij-instructrice Halima. Zij kijkt echt naar wat een leerling nodig heeft, zij was flexibel met rijden en gaf erg goede aanwijzingen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructrice goede prijs kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en leerzaam, men heeft veel geduld en vangt je goed als je fouten maakt. Prettuge sfeer op kantoor en gezellige en vriendelijke klantenservice.\r\n- Gelest bij Remy

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede ervaring en tijd gehad met Vikash, hele goede lessen en in 1 keer geslaagd!!! Goedkope lessen, goede kwaliteit en altijd super gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met deze rijschool was uitstekend. De communicatie was goed en naast de lessen die de instructeurs serieus nemen was er ook altijd wel tijd voor een grap.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijinstructeur, hij is altijd optijd en legt alles goed uit! Ik ben heel tevreden mey rijschool Actief het is zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg tevreden over het bedrijf en rijinstrecteur Han. Hij heeft altijd tijd voor de lessen, legd alles duidelijk uit en is gezellig. Ook was de auto makkelijk. Ik raad de school zeker aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Perkash gereden. In 1x geslaagd. Hij zorgt ervoor dat je je examen pas krijgt als hij weet dat je er klaar voor bent. Bovendien is hij erg flexibel, vaak kan je ook in het weekend rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke en gezellige rijinstructeur, die me veel heeft geleerd! Ook de klantenservice heeft me heel vriendelijk geholpen met het reserveren van mijn examen toen ik daar helemaal klaar voor was. Ik wil iedereen super bedanken voor de goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel flexibel wanneer het nodig is. Inplannen was nooit een probleem. Een hele vriendelijke en lieve rij instructeur en een soepel rijdende leswagen. 10/10\r\nDankjewel voor alles Wendy :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk uitleg, professionele begeleiding en vriendelijke instructrice , zeker een aanrader

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel Proffesioneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel leerzaam hij legd goed alles uit hij geeft goed gevoel en een veilig gevoel bij het lessen niks op aan te merken ik raad zeker mensen om bij actief te rijden

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel blij mee , ik ben Henk heel dankbaar voor alles war hij mij heeft geleerd na twee slechte rijscholen,eindelijk een ware rijschool gevonden die alles doet om je te laten slagen dank rijschool actief en Henk!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring gehad met deze rijschool. Mijn rijinstructeur was Henk. Hij is erg vriendelijk maar ook heel duidelijk. Hij heeft mij alles heel goed en rustig uitgelegd. Ik ben ook daarom vandaag in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige ondersteuning tijdens de rijlessen.\r\nFlexibel met inplannen, er wordt rekening gehouden met jou als individu.

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam