goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden met Actief. Bally is een goede instructeur die prettig les geeft. De communicatie liep vlot. Ik raad Bally zeker aan bij vrienden en kennissen. Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrokken personeel, denkt graag met je mee bij het inplannen van motorrijlessen. Perkas (motor instructeur) maakt tijd vrij voor je, zeer flexibel beschikbaar.\r\nTijdens de lessen geeft perkas bruikbare tips en brengt je heldere motor kennis bij.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen gehad van Remy,in een keer geslaagd, hele fijne leraar en legt alles goed, zeker aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met heel veel plezier bij Vikash rijlessen gevolgd. Hij heeft mij zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik nu goed zelfstandig auto kan rijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring en professioneel uitgelegd ! Ik ben zeer tevreden met deze rijschool en dat ik daardoor mijn autorijbewijs heb behaald !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is echt een TOP rijschool die je heel vriendelijk ontvangt. Iedereen van Actief helpt je stelt je je op je gemak legt je alles met plezier uit. De instructeur die ik heb Prekash is echt een wereld gast die je echt helpt en super begeleid mijn dank aan hem voor alle hulp en begeleiding tot nu toe. Op naar het volgende onderdeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie lespakket aan het begin gehad en mooi dat de vervolglessen voor een redelijke prijs zijn,\r\nAfspraken maken voor rijlessen gaat vlot en gemakkelijk, kwaliteit van de lesauto\'s was goed, de lessen van Bally en Han waren zeker goed.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel blij geweest met Actief. Sandra was een goede instructeur en was altijd erg flexibel, en heeft mij uiteindelijk heel goed leren rijden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een erg leuke ervaring bij deze rijschool. Het rijden was erg leuk. En het waren goede lessen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele gezellige instructeur en goede uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met deze rijschool is positief. De informatieverstrekking door de medewerkers van kantoor is helder en ze proberen altijd het beste voor je te regelen. \r\nDe instructeur zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt in de lesauto en door de goede en leuke lessen kijk je elke weer uit naar de volgende les.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en duidelijk. Alles wordt van te voren afgesproken.\r\nVerder is de manier waarop je les krijgt tijdens de praktijklessen efficiënt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag examen gedaan en ik ben tevreden. Rijschool heeft me altijd goed te woord gestaan,zeer klantvriendelijk. Het plannen van een examen ging ook vlekkeloos werd goed rekening gehouden met mijn vakantie periode. Rijinstructeurs zijn ook prima goeie stappen plan gehad waardoor ik in 1 keer geslaagd ben.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas is mijn start bij deze rijschool alles behalve positief geweest. Na 2 rijinstructeuren (ik zal geen namen noemen..) kreeg ik Fong toegewezen. Met behulp van zijn manier van lesgeven heb ik uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald. Hartelijk dank daarvoor Fong!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool. Veel geleerd en in 1 keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij rijschool Actief mijn rijbewijs gehaald, natuurlijk onder de begeleiding van een super instructeur die mij op mijn gemak stelde en mij veel vaardigheden bijbracht. Shaif Djorai is een super goede leraar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke lessen gehad met Fong! Hij heeft mij een goede veilige rijstijl aangeleerd en ik heb met veel plezier mijn rijbewijs gehaald! Zeker aan te raden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaring. Heb zelf gelest met Remy. Is super goed bevallen, zowel leerzame als gezellige lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top, alles in 1x gehaald! Bedankt aan de instructeur (Perkash) en de rest van het team!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goede rijschool. Rijinstructeur zeer vriendelijk. Heel goede begeleiding alle aandacht wordt vol op gericht bij het lessen. Ik heb het persoonlijk zo goed ervaren dat ik mijn AVB examen in een keer hebt behaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Han als een fijne rijinstructeur ervaren. We hebben samen veel gelachen tijdens de rijlessen. Door de tips en manier waarop hij mij heeft voorbereid voor mijn praktijkexamen wist ik dat ik zelfverzekerd mijn examen zou afrijden. Waardoor ik ook in 1x geslaagd ben! Dank je wel voor alles Han.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op aanraden van mijn vrienden, ben ik mij rijopleiding gestart bij actief samen met mijn vriend. Ik ben tevreden over het verloop van de rijopleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn 1e twee rijinstructeurs gingen weg bij Actief (daar kon Actief niks aan doen); vond ik zelf vervelend maar is beide keren uitstekend door Actief opgepakt. Radjin (W20) mijn laatste rijinstructeur heeft binnen een kort tijdsbestek mij op alle onderdelen die minder gingen weten te verbeteren. Professionele persoonlijke en motiverende aanpak. Communicatie, uitleg aangepast aan dat wat bij specifieke leerling leidt tot succes. Top! Actief en in het bijzonder Radjin; Onwijs bedankt!!!

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam