Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Na mijn behaalde auto theorie ben ik begonnen met rijlessen bij Autorijschool actief. Ik kwam terecht bij Sandra, de mede eigenaresse van Autorijschool Actief. \r\n\r\nSandra is ontzettend lief, toegankelijk, flexibel en motiverend, ze heeft me echt super goed geholpen en daar wanneer het nodig was kon ze ook goed streng zijn, maar daar leer je juist veel beter van.\r\n\r\nDe auto waar ik in reed was haar BMW, een super relaxte auto waarin het schakelen heel soepel ging. Ook tijdens het rijden heb je soms niet eens in de gaten dat je best snel gaat, zo fijn rijd je hier in. Hij is altijd erg schoon van binnen en je kan de stoel zo instellen dat hij perfect voor iedere kandidaat zit. \r\n\r\nDe communicatie tussen de rijschool en mij wat betreft het aanvragen van de praktijkexamens ging ook zeer vriendelijk en goed. \r\n\r\nHet inplannen van de rijlessen kon zowel telefonisch of via de app/sms met Sandra, daar deed ze nooit moeilijk over, als je het maar wel bij tijds liet weten (minimaal 48 uur van te voren).\r\n\r\nSandra is een echte wereldvrouw en wil je altijd zo goed mogelijk helpen. Ik wil je hierbij ook nogmaals super veel bedanken Sandra, de rijlessen waren altijd erg gezellig en leerzaam!\r\n\r\n- Mike