goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had als rijleraar vikash, was echt een goede leraar en een toffe gozer, alles verliep lekker en heel tevreden over rijschool actief

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool. Erg tevreden mee. Familie, kennissen en ik allemaal in 1 keer geslaagd door de top begeleiding van deze instructeur. Super goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het heel leuk om bij Actief te rijden! Wendy is heel rustige en een hele fijne begeleidster, met altijd gezellige lessen. Het bedrijf is heel soepel en je leert elke les wat nieuws. Ik zou rijschool Actief zeker aanraden!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool, er werd duidelijk verteld wat er goed en fout ging.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rij instructeur sathy van rijschool actief heeft mij goed geholpen in de praktijk waardoor ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald. Hij heeft mij heel goed geholpen van begin tot eind met de rijlessen. Ik raad iedereen aan om bij rijschool actief te gaan lessen. Bedankt voor allea Sathy

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gereden bij vikash. Hele goeie rijinstructeur vooral veel ervaring. Rijlessen waren leerzaam en gezellig. Ik heb me rijbewijs gehaald en door de rijlessen en dingen die ik heb opgestoken weet ik dat ik veilig de weg op kan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb op een prettige weize mijn rijbewijs behaald bij actief.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden, Shaif is een goede intructeur en een leuke gozer. Elke rijles was een waardevolle rijles

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de periode van de lessen als zeer positief ervaren. Met Sathy als instructeur heb ik een zeer leerzame en gezellige periode gehad. Ik zou zeker rijschool actief aanbevelen bij vrienden en kennissen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb eerder 2x afgereden en is niet gelukt toen kwam ik bij rijschool actief terecht en me rijinstrecteur was Vikash. Heb niet veel lessen genomen toch geslaagd! Dit is een aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief , ik heb er fijne tijd aam gehad, en dat zeker terug te zien aan resultaat . In 1 x geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Me rijbewijs gehaald bij Rijsschool actief lessen waren gezellig leuk en waar nodig serieus werd stap voor stap verteld wat te doen.hoe dichter me exame kwam des ter meer ik nerveus werd maar me instructeur wist hoe hij ermee om moest gaan naar me exame toe en kreeg ik wat extra aandacht wat fijn was ik raad deze Rijsschool zeker aan dank jullie wel en een fijne jaarwisseling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de lessen als zeer leerzaam en prettig ervaren

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gelest met een VW Polo schakel (wagennummer 20). Door de deskundige begeleiding van mijn bruine vriend, in 1 keer geslaagd!! Tegen mijn eigen verwachtingen in trouwens.. de man is zeer relax, geen haast en lessen is betaalbaar. Ook de begeleiding en geduld van het kantoor in Rotterdam heb ik als zeer positief ervaren!! Ik kan deze rijschool met recht aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden over de rijlessen. Zeer leuke leraren en gezellige lessen geven een prettige leerervaring.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag geslaagd door de goeie intructies van Sathy! Duidelijke uitleg tijdens de lessen en een goeie manier van les geven! Ik ben zeer tevreden en blij dat ik by Sathy had mogen lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben blij dat ik bij Actief heb gereden. De lessen waren altijd zeer leerzaam er elke les werd er ruimte gehouden voor feedback, hierdoor wist ik goed waar ik de volgende les extra aan moest werken. Top rijschool!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 2017 via Groupon bij deze rijschool terecht gekomen om mijn motorrijbewijs te gaan halen, wat meteen opviel was dat de lessen van 2 x 50 minuten aaneengesloten vaak te laat begonnen en vroegtijdig stopten.\r\nDe instructeurs is naar mijn mening vaak meer bezig met Whatsapp en bellen dan met lesgeven en waar ik mij vooral aan ergerde was zijn gedrag als hij commentaar kreeg van één van zijn leerlingen, heb meegemaakt dat beiden tegen elkaar stonden te schreeuwen bij een benzinepomp.\r\nIn detail treden lijkt mij verder overbodig maar ik zou Perkash als instructeur zeker NIET aanbevelen. Als mens vind ik het overigens wel een prima persoon.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben vandaag geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ik heb dus een tijdje als klant gereden bij Rijschool Actief en ik ben heel tevreden met hoe dit is gegaan. Altijd vriendelijke communicatie met instructeur en leerling. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de rijlessen leerzaam ervaren. Ik ben goed begeleid waardoor ik gemakkelijk aan de examen kon beginnen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne lessen gehad met Perkash. Neemt altijd de tijd om dingen op verschillende manieren uit te leggen. Ik was erg gespannen voor me examen maar dankzij de duidelijke lessen en de extra tijd en energie die hij aan mij besteed heeft toch in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen gehad en strenge maar aardige instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super Rijschool!!! Mooie prijs/aanbiedingen en goede begeleiding.

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam