Beste Jan, Allereerst willen wij u bedanken voor uw beoordeling op de site van klantenvertellen. Beoordeling en/of feedback hebben wij nodig om ons kwaliteit verder te verbeteren. Daarom willen wij alle meningen en belevingen van ons klanten horen. Wij zijn met u eens dat, wat u beschreven hebt echt niet kan. Aangezien wij het niet herkennen, willen wij u uitnodigen om schriftelijk, per mail, telefonsich of persoonlijk uw leving in detail met ons te delen. Zodra wij uw beleving ontvangen cq aangehoord hebben, kunnen wij verder mee aan de slag. Wij zien uw reactie gaarne tegemoet. Met vriendelijke groet, Rijschool Actief