goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sandra is hard maar fair. Ze wijst je op details en is haarscherp. Ik heb het examen in één keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool, ik heb gelest bij Remy en ben in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool die weet waar ze het over hebben.\r\nDe uitleg is altijd helder en er wordt precies vertelt wat er van je wordt verwacht.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een fijne rijinstructeur gehad die me alles perfect heeft uitgelegd en daardoor heb kunnen slagen voor me rijbewijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke en geduldige instructeur en een goede prijs-kwaliteitverhouding!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd bij remy! Goede lessen gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructoer .Alles duidelijk en prima van de rijschool.Zeker 10/10 van mijn. Motor dat ik gerijden werk echt prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik begon met rijlessen bij rijschool actief. Ik ben altijd al een lastige leerling geweest, maar voor Remy was dit geen probleem. Nu ik mn praktijkexamen in één keer heb gehaald, weet ik zeker dat dit de goeie keuze was.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd ... dank aan Henk een strenge rij-instructeur maar heel goed ....thanks man ....

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is heel goed, ik had een hele goede instructeur, serieus en heel behulpzaam.\r\n\r\nDe momenten dat ik naar Actief belde werdt ik altijd heel goed geholpen ook als ik ergens niet uit kwam wordt er altijd naar een andere mogelijkheid gezocht, zeer behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Flexibel en denkt met je mee

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn instructeur nam de tijd om dingen aan me uit te leggen en heb daardoor veel van hem geleerd. Erg fijn dat je constant 1 instructeur hebt, die erg veel ervaring heeft.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede lessen gehad bij Perkas, en in 1x geslaagd !! Voor mijn motor ga ik ook bij hem!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk!! Leerzaam en gezellig. Instructeur was top!\r\nIk heb zeker gelachen en veel geleerd. Rijschool actief is zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond allee goed gaan, aardig personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed! Goede lessen van sandra, altijd eerlijk en heeft veel geduld.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben vandaag GESLAAGD in 1 keer !\r\nDankzij Sathy , ben super tevreden en heeft me de goede handelingen gegeven tijdens de auto rij lessen super aanrader rijschool actief zoek niet verder !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne rij instructeur remy.\r\nWeet je goed op je gemak te stellen en alles goed en rustig uit te leggen.\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen waren gezelligen en de rijinstructeur (vikash) was erg flexbel kwa inplannen hij kon zo wel overdag als in de avond en dat dan 7 dagen in de week door hem ben ik in 1x geslaagd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijlessen gehad bij actief! Goede gebeleiding gehad en altijd goed geholpen met mijn vragen! Aanrader dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het prettige ervaring de manier hoe ik ben geholpen, opmommenten dat hij streng moest zijn deed hij dat er was altijd een gezellige sfeer in de auto en heeft mij echt geholpen om mijn rijbewijs in 1 keer te behalen. Vriendelijke groet kishen visser en mijn dank aan sathy.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had als instructeur Perkash. Hele aardige, geduldige en goede leraar. Ik ben erg tevreden met de rijschool en raad het zeker aan!

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam