• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuk. Goede uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool heb op een korte termijn veel kunnen leren en me rijbewijs behaald in 1x. Raad het bij vele andere aan om ook hier te gaan lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief, rustig en duidelijke instructeur

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke opzet van de rijopleiding, prima instructeur. Prijs/kwaliteit goed. Zeker aan te bevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima! Geen klachten fantastische instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kavita heeft mij heel erg geholpen met mijn rijlessen en heeft heel erg geholpen om mijn zwakke punten te verbeteren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super relaxte rijschool. Altijd gezellig en iedere les weer goede feedback. Bedankt Actief, ik zal jullie aan iedereen aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Actief is erg positief, Het maken van afspraken en de rijlessen waren fijn en gezellig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 x keer geslaagd. goede lesschool en erg flexibel.\r\nZou het zeker aanraden.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Actief. Goeie lessen gehad bij Linda!\r\nIk heb veel geleerd tijdens mijn rijlessen van haar. Ze legt alles goed uit en ze heeft veel geduld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De instructeur was altijd heel vriendelijk en duidelijk. Je krijgt veel tips tijdens de lessen en het coachen wordt op een prettige manier gedaan

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onwijs leerzame en gezellige lessen gehad van Remy en Wendy. Nooit met tegenzin naar mijn lessen gegaan! Top rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen met Vikash waren relaxt en gezellig. Ben in 1 keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Les gehad van Vikash. Een deskundige instructeur en er hangt een relaxte sfeer in de auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie lessen gehad. een top instructeur .met veel ervaring .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne betrokken rijschool!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met de lessen was top, Fong is een super fijne instructeur die je helder en rustig begeleid en beter maakt. Ik haalde mijn examen in een keer en kan het iedereen aanraden om bij Fong lessen te nemen.\r\n\r\nOver de communicatie met de rijschool ben ik wat minder positief, ik moest overal over nabellen en mailen. Als je ze eenmaal spreekt wordt het allemaal prima geregeld, maar bij mij werd er niets vanzelf doorgestuurd vanuit het CBR.\r\n\r\nOver het algemeen zou ik dus zeker ACTIEF aanraden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede rijschool, ik heb zowel mijn AVB en AVD in 1x gehaald. Een hele goede geduldige instructeur die met je door blijft oefenen totdat je het kan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had al aardig wat lessen gehad bij een andere rijschool maar daar was ik niet heel erg tevreden over. \r\nEen vriendin reed bij Actief en toen ben ik er ook gaan rijden.\r\nDit was een stuk beter dan bij die andere, de lessen waren altijd gezellig maar wel streng en dat had ik nodig.\r\nHeel erg bedankt Actief!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 👍🏻 Top rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hele leuke en fijne 9 weken gehad en mooi afgesloten met mijn rijbewijs dank aan rijschool Actief. Ik rij inmiddels al bijna een jaar en denk nog vaak aan de gezellige lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb veel geleerd tijdens mijn rijlessen. Ik was een leek wat betreft rijden en had niet verwacht dat ik het in een keer zou halen. Mijn rij-instructrice Sandra is me altijd blijven motiveren en deed ook haar ontzettende best om mij in een keer te laten slagen voor mijn praktijkexamen. Bedankt!!

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam