perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Beste rijschool! \r\nIk adviseer het aan iedereen.\r\nBinnen 20 rijlessen geslaagd!\r\nActief is de beste!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Remy gelest.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met dank door de goede lessen van Wendy heb ik geleerd te durven rijden en mijn fouten op te pakken. Goede structuur van lessen inplannen en fijne omgang met de betaling. Heel erg bedankt team Actief!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met RijSchool Actief, en vorige week in 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs (AVD). Ook volgens de examinator had ik keurig en vrijwel foutloos gereden; dus het harde werk (door mij en instructeur Perkas) in de afgelopen weken is niet voor niets geweest!\r\n\r\nEerder had ik al AVB met Actief gedaan, ook dat is me erg goed bevallen. Zoals bij AVB, was ook bij AVD er grote flexibiliteit in lestijden, structuur van het programma, motor voorkeur, en werd er met alles rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren.\r\n\r\nIk zou deze rijschool aan iedereen aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad van Sathy via rijschool Actief. Het regelen van de proef rijles ging erg soepel. Sathy legt alles duidelijk en vriendelijk uit. Sathy combineert een professionele met vriendelijke houding waardoor ik altijd rustig in de auto zat. Sathy was ook soepel met het inplannen van de lessen op zowel de ochtend als avond uren. Dankzij hem heb ik binnen één keer mijn rijbewijs gehaald. Een aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Shaïf is een rijinstructeur met een positieve invloed. Fijn om mee te rijden en erg sociaal!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf want de vrouw die me holp was super goed legte me alles goed uit en daarom heb ik me rijbewijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sathy is een super fijne instructeur. Hij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven en geholpen met de punten die ik moeilijk vind. De rijlessen waren altijd heel gezellig en ik voelde me erg op m’n gemak!\r\nDe rijschool en Sathy zijn zeker aan te raden.\r\nDankjewel voor alles Sathy!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top instructrice! Wendy leert je op een ontspannen manier de auto besturen en omgaan met het verkeer. Ik was bang voor rijden met hoge snelheid. Hier ging ze goed mee om, waardoor ik nu zonder angst op de snelweg durf te rijden. Daarnaast was het ook heel gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed duidelijk geduldig rustig aardig voorbereid voor het examen 1x geslaagd ondanks mijn gebrekkige Nederlandse taal.mn rijinstructeur Fong heel hartelijk bedankt.😃

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Remy is een ontzettend goeie leraar. Heeft me veel geleerd en zelfvertrouwen gegeven.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne communicatie, snelle reactie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele goede rijschool met een gezellige en duidelijke instructrice

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ik was heel tevreden over de lessen van mijn instructrice Linda.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede duidelijke uitleg. In 1 keer geslaagd. Zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige instructeur met veel ervaring. Hij legde niet alleen de regeltjes uit, maar dacht ook mee over wat er in mijn hoofd speelde. Praktische zaken, planning en betaling, werden ook fijn afgehandeld. Goede lessen voor een mooie prijs.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rij instructrice, goede begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool met het hart op de goede plek. Ze denken met je mee en proberen een zo\'n professioneel mogelijke en tegelijk gezellige sfeer te creëren. Nogmaals super bedankt!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad van Sathy. Sathy is gezellige bekwame rijinstructeur waarmee je goed kan lachen, waardoor je op je gemak in de auto zit. Zijn rijlessen zijn altijd proffesioneel en gezellig. Dankzij zijn goede lessen heb ik mijn rijexamen gehaald. Top gozer!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een jaar lang ervaring en geslaagd!!

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam