perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Vakkundige instructeurs

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit echt een hele goede bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne sfeer in de auto, goede opbouwende kritiek en nooit boos geworden als ik een foutje maakte, wat ik erg fijn vond. Contact en alles regelen was heel makkelijk en er werd echt meegedacht. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gelest bij remy en hij is de beste rijinstructeur die ik me had kunnen wensen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geduld, leer je goed, neem tijd. Ik had niks te klachten. Één woord super goed. \r\nEn vandaag kan ik zeggen ben geslaagd voor mijn motorrijbewijs. \r\n\r\nNog een keer dank je wel top👌🏽👍🏽

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Learnt a lot great tips that helped with my driving and parking.. having the capabilities to learn in English.. and most importantly I passed in ONE TIME!!!!!! Thank you Vikash!!!! Drinks on me!! xP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke instructeur (Fong), alles was erg duidelijk. Goede communicatie, leren op de snelheid die je zelf aankan en het was erg gezellig. Bedankt voor de goede zorg👍.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en plezierig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had rijinstructeur Remy, hij was een hele fijne instructeur. Ik hoefde nooit bang te zijn om iets te vragen en dat vind ik heel fijn. Hij heeft zoals ik gevraagd had extra aandacht aan mijn minpunten besteed en dat gaf mij meer vertrouwen in mijzelf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Actief is zeker een aanrader! \r\nIk heb les gehad van Sathy. Hij is echt een top instrecteur de lessen waren heel leerzaam! IK ZEG DOEN

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, duidelijke instructeurs met geduld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor me AVB in één keer geslaagd, door de juiste instructies en de zelfvertrouwen die je krijgt tijden de lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijles gehad bij Remy, het waren altijd gezellige en leerzame lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf is goed georganiseerd, de instructeurs zijn kundig en enthousiast. Verder is de prijs-kwaliteit heel goed, ik ben erg tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Remy is een ontzettend fijne rijinstructeur.. Hij geeft je een fijn gevoel tijdens het rijden en voel me goed op me gemak. Hij legt alles goed uit en bespreekt alles goed met je door.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik rij inmiddels al een paar maanden trots rond dankzij de goede zorgen van rijschool Actief. \r\nElke keer als ik in mijn auto stap denk ik weer terug aan de leuke lessen. Altijd gezellig en vol goede informatie.\r\nNogmaals bedankt voor de leuke tijd, ook de dames van kantoor natuurlijk!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool, kantoorpersoneel is heel top. Heb hele leuke en gezellige lessen gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben in 1 keer geslaagd! En dat dankzij Remy! Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar deze en ben echt tevreden! Zonder deze school had ik het niet in 1 keer kunnen halen! Super bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfecte begeleiding tijdens de lessen, hierdoor kon ik veel verschillende verkeerssituaties oefenen.\r\nContact met het kantoor verliep soepel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne lessen gehad bij Linda, ze legt alles duidelijk en rustig uit en heeft veel geduld. Ook geeft ze goed advies over wanneer je klaar bent voor je examen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool, instructeur Sandra zeer professioneel en aardig. Deze rijschool zou ik zeker aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring gehad bij Perkas voor het behalen van mijn motorrijbewijs. Fijne uitleg, onwijs veel geduld en wil je écht verder helpen. Ik ben meer dan happy!

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam