perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring! Super fijne lessen en een duidelijke structuur. Thanks Linda!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al eerder hier mijn auto rijbewijs gehaalt. Nu ook mijn motor rijbewijs gehaald. Altijd tervreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik beschrijf mijn ervaringen als goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net geslaagd! Thanks to Remy in 1x gehaald. Altijd streng gebleven en dat heeft bij mij geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn motorlessen genomen en ik ben heel blij dat ik voor dit rijschool heb gekozen, ik werk 6 dagen in de week maar dat was geen enkel probleem je kan vroeg in de ochtend of laat in de avond lessen ze zijn heel duidelijk over hoe en wat, als het zover is dat je examen kan doen dan krijg je ook zsm een datum! Top rijschool

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring was zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn motorexamen AVD in 1x gehaald dankzij de hulp van Perkas. Heel geduldig, kritisch en neemt goed te tijd. Super bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf It was a very good experience. The teacher was very patient and knowledgeable.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring. Perkas heeft mij goed en geduldig kunnen helpen! Ik raad deze rijschool zeker aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto rijles bij Perkash gedaan. Ondanks alle UPS en downs toch met de 1e poging geslaagd! Super bedankt

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Henk was altijd erg kritisch en dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald! Ook Linda heeft me goed geholpen bij het afrijden toen Henk op vakantie was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Autorijschool Actief is een goede rijschool met prettige instructeurs. De lessen zijn erg goed en uitleg en opmerkingen zijn duidelijk. Ik en mijn broer zijn met Vikash als instructeur in één keer geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig lessen gehad. Linda kan altijd precies goed aangeven wat er beter kan en waar je op moet letten. Heeft me goed geholpen om mijn rijbewijs te halen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele lieve autoinstructeur (perkas)\r\nHeeft me veel geholpen en zelfvertrouwen gegeven!\r\nEn op goeie manier gezorgd dat ik nu veilig op de weg ben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen gehad van Remy en in een keer geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke maar vooral leerzame rijlessen gehad en daarom ook geslaagd!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen bij Shaif waren rustig en hij legde mij alles goed uit.\r\nVerder heb erg veel plezier gehad tijdens het rijden!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Remy gelest. Als iets onduidelijk was kon je het altijd navragen. Verder bleef hij het herhalen totdat je het begreep.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Shati is de beste rij instructeur. Hij is heel geduldig en erg lief. Hij heeft ke heel goed begeleid en gingen die ik niet begrip herhaalde hij duidelijk tot dat ik het snapte. Dank u voor alles Sathy

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden! In 1x mijn rijbewijs gehaald, de instructeur legde alles rustig en duidelijk uit. Een echte aanrader!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring gehad bij Remy, waardoor ik in 1 keer ben geslaagd! Tijdens de lessen was de sfeer altijd prima en dus kon ik op een prettige manier mijn rijbewijs halen. Ik raad de rijschool zeker aan!

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam