My instructor was Perkas, who is very professional, knowledgeable, and friendly guy. Even though I am not the most talented driver, he helped me pass on the first try. I can recommend this driving school to anyone.
Ik zocht al een tijdje een rijschool voor mn lessen. En hoorde van alle kanten dat je geen goeie rijscholen meer vind. Guess WHAT? Ze hadden het lekker mis, want bij rijschool actief ben ik snel en netjes geholpen. De lessen waren heel erg leerzaam. Ik had zelf les bij Perkas, een hele geweldige instructeur. Leuke lessen gaf hij. Kwam altijd zijn afspraken na. Echt een aanrader 👌👌
Ik heb super professioneel les gehad van Linda. Ze geeft haar leerlingen veel aandacht en is meer dan alleen een instructeur! Voor advies kan je ook altijd bij haar terecht. De lessen heb ik zeer prettig ervaren. De sfeer was goed, wat ik wel en niet goed deed werd mij altijd rustig uitgelegd. Hierdoor ben ik zelfverzekerder geworden achter het stuur en heb ik mijn rijexamen in 1x kunnen halen!