Goede begeleiding

Gezellige lessen. In èèn keer geslaagd. Goede begeleiding.

Top rijschool

Les gehad van Perkas, erg goede lessen en in 1x mijn avb gehaald

Ik heb vandaag dankzij mijn rijinstructeur perkas mijn rijbewijs gehaald. Hij is een hele goede rijinstructeur ik raad iedereen rijschool actief aan.

Professionele rijschool met leuk personeel

Leuke rijschool. Je wordt op een professionele manier begeleid zodat je goed wordt voorbereid op het praktijkexamen. Het contact met kantoor verliep ook soepel en de dames zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goede rijschool, goede lessen, goed resultaat

Ik heb het afgelopen driekwart-jaar les gehad bij actief en deze periode succesvol afgesloten door mijn rijbewijs te halen. Dat was ontzettend chill. Verder goede manier van lesgeven, goede communicatie en altijd netjes alles op orde. Als je hier gaat lessen, les dan bij Sandra: erg goede instructrice die erg netjes te werk gaat!

Geweldige instructrice

Sandra is een goede rijinstructrice. Communiceert goed en geeft opbouwend kritiek.

Perfect !

In 1 x Geslaagd voor mijn AVD ! Super goede rijlessen van Perkash. Super te vrede met de rijschool echt een aanrader. Kantoor personeel super vriendelijk ! Zeker een aanrader voor iedereen die ze motorrijbewijs wilt halen. Bedankt rijschool Actief !

Dank jullie wel!

In 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen van mijn instructeur. Dames van kantoor hartelijk bedankt voor de goede hulp!!

In 1 keer geslaagd, dat is mijn ervaring!

Doordat mijn rijinstructeur, Vikash, mij zo goed mogelijk heeft voorbereid op me examen is het mij gelukt om in een keer te slagen. Hele goede lessen gehad en veel geduld tijdens het uitleggen. Zeker een aanrader.

Geduldige rijinstructeur

In 1x geslaagd met rijinstructeur Kavita. De rijlessen waren altijd gezellig, leerzaam en ze had veel geduld wat ik als erg prettig heb ervaren.

In een keer geslaagd bij vikash natuurlijk

Hele relaxte jongen vikash. Zal je echt goed leren auto rijden. Zorgt ervoor dat je gaat slagen en veel veilige kilometers gaat maken. Ik zeg neem nu je proefles en ga bij hem lessen!

Fantastisch

Super goede leraar met veel geduld.

Mijn examinator Remy is alle alle beste

Ik ben geslagd

Ik vond het hele fijne en leerzame lessen

Goed contact met Wendy, fijne rijlessen en leerzaam.

Beste rijschool van Nederland!

Bij instructeur Remy heb ik fijne lessen gevolgd, waardoor ik mijn rij-examen in 1 keer heb gehaalfd!

In één keer geslaagd!

Vikash is een fijne rij-instructeur die, als je er zelf voor gaat, je in korte tijd op hoog niveau kan brengen. Met 3 maanden les in één keer geslaagd. Vikash is flexibel in zijn planning en geeft je goede tips. Bij autorijschool Actief krijg je tegen een vordelig tarief waar voor je geld.

In één keer geslaagd

Vikash is een fijne rij-instructeur die, als je er zelf voor gaat, je in korte tijd op hoog niveau kan brengen. Met 3 maanden les in één keer geslaagd. Vikash iOS flexibele in zijn planning en geeft je goede tips. Bij autorijschool Actief krijg je tegen voordelig tarief waar voor je geld.

In één keer geslaagd!

Vikash een fijne rij-instructeur die, als je er zelf voor gaat, je in korte tijd op hoog niveau kan brengen. Met 3 maanden les in één keer geslaagd. Vikash is flexibel in zijn planning en geeft je goede tips. Bij autorijschool krijg je voor tegen voordelig tarief waar voor je geld.

In één keer geslaagd!

Vikash is een fijne rij-instructeur die, als je er zelf ook voor gaat, je in snelle tijd op hoog niveau brengt. Met 3 maanden rijles in één keer geslaagd. Vikash is flexibel in zijn planning en geeft je goede aanwijzingen. Rijschool actief levert met voordelige tarieven toch waar voor je geld.

Hele fijne rijschool!

Rijschool actief raad ik zeker aan! Ik heb hele fijne en professionele rijlessen gehad van Linda. De sfeer was altijd goed. Ze legt op een rustige manier uit en mocht je iets niet begrijpen komt ze altijd met goede voorbeelden.

Superblij dat ik, met dank aan mijn rijinstructeur, mijn rijbewijs vandaag in 1 keer heb gehaald!

Rijschool Actief Rotterdam is een aanrader. Ik ben ongeveer in april begonnen met rijlessen bij Sathy. Er was gelijk een goede klik en er heerst een ontspannen sfeer. Sathy geeft goede begeleiding en duidelijke instructies. Hij maakt een gezellig praatje tussendoor maar kan ook 'streng' zijn wanneer nodig. Sathy, nogmaals bedankt voor de rijlessen en begeleiding naar mijn rijbewijs toe.

Erg fijn. Remy heeft een goed manier van uitleggen en situaties behandellen. Zo pakte ik alles snel op en ging ik met zelfvertrouwen mijn examens in.

Een aanrader voor iedereen die ze rijbewijs wilt halen. Ze geven goed en geduldig les en weten precies wat ze doen! Heb mijn avb in 1x gehaald bedankt perkas!

Top rijschool!!

Aanrader voor iedereen die net begint met rijden.

leuke rijinstructeur

ik heb hele leuke lessen gehad waarin ik veel leerde

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam