Beste rijschool!!!!

Rijschool actief aanrader!!! Sathy beste instructeur, zonder hem geen rijbewijs. Alles word duidelijk uitgelegd in de lessen waardoor ik ik 1x ben geslaagd!

A responsible coach!

Bally always points out my mistake on time during the drive and explains properly the correct way of driving until I understand the mistakes. His strict way of teaching is efficient for passing exam. Recommended!

Super rij instructeur, en de dames achter de balie, zijn ook fantastisch.

Rij instructeur was erg ervaren en wist wat hij deed. Goede en flexibele roosters. De klantenservice was ook uitstekend. De dames achter de balie waren ook erg behulpzaam met het plannen van toetsen en examens.

De motorrijlessen zijn erg fijn

Ik kreeg motorrijles van Vikash, een hele vriendelijke man. Hij neemt echt de tijd per leerling om alles goed en netjes uit te leggen. Als je iets niet goed doet geeft hij de juiste tips mee zodat het de volgende keer wel lukt. Daarnaast kan je echt goed lachen met V! Overall een hele fijne ervaring !!

Goede opgebouwde lessen en positieve coaching!

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn AVB examen. Mede mogelijk gemaakt door de lessen van Vikash. Ben erg blij met de positieve en opbouwende feedback. Ik heb hierdoor vertouwen gekregen om op de motor te rijden. Thanks!

Helemaal top

Dankzij de goede begeleiding/training van instructeur Vikash in 1x geslaagd voor mn AVB! Vikash is een hele goede leermeester met veel geduld en passie voor zijn werk. Een echte aanrader!

Heel erg fijn, raad het zeker aan

Perkas is mijn rij instructeur en ik ben erg tevreden over de lessen. Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn AVB voor mijn A2 rijbewijs. De lessen zijn duidelijk en worden goed benut. Voldoende uitleg en tijd om jezelf te verbeteren.

Top rijschool!

Ben voor mijn motorrijbewijs op na het goed uitpluizen van Google bij Actief terecht gekomen. Perkas, mn leraar, is super relaxed, legt alles goed uit, ook als je na een paar keer de oefening nog niet onder de knie hebt blijft hij rustig en legt het nogmaals uit, of doet het voor. Iedereen die ik op de rijschool gezien heb qua personeel is even vriendelijk en aardig. Allen hebben 1 doel, jou voor je rijbewijs te laten slagen. AVB is binnen, alle vertrouwen dat mn AVD ook snel gaat lukken. Dank alvast Perkas!

Aanrader

Vanaf het eerste moment dat ik Rijschool Actief heb benaderd, heb ik me heel fijn gevoeld. Na de inschrijving, heb ik antwoord binnen 30 minuten ontvangen. Met mijn eertse instructeur heb ik geen klik gehad, maar ik kreeg gelijk een nieuwe instructrice (Kavita) die mij heel goed heb geleerd en begeleid. Kavita heeft oog voor detail, zijn kan heel snel zien waar je "zwakke punt" ligt en kan makkelijk je helpen deze te verbeteren. Zij gebruikt goede voorbeelden om je te helpen begrijpen wat fout gaat en hoe je dit kan verbeteren. Kavita is een fijne en ervaren professional en ik kan haar aan iedereen van harte aanbevelen.

Gewoon de beste

Vikash kan erg goed uitleggen is geduldig en zeer vriendelijk. Met hem als rijinstructeur ben je verzekerd van je rijbewijs!

A long but successful road

Perkas helped me achieve my dream of riding a motorcycle. There were bumps in the road but we got there thanks to Perkas’ patience! Thank you!

Een erg fijne en prettige leer periode gehad bij Actief, iedere rijles met Remy was rustgevend en gezellig in een!

Dé rijschool om in 1x te slagen

Voor zowel auto als motor in 1x geslaagd! Uitstekende service en expertise!

Super rijschool!

Gezellige en vooral leerzame rijlessen gehad van Remy.

De instructeurs zijn heel goed in het begleidenvan leerlingen

Ik heb echt super veel van mijn instructeur geleerd en heeft me overal super goed bij geholpen.

Top!

Ik heb rijles gevolgd bij Sathy, en was super tevreden! Hij kon alles goed uitleggen en had geduld op het moment dat je iets niet begreep. Zeker aan te raden.

Leerzame lessen van een ervaren instructeur

Ik heb motor rijles gehad van Perkas. Heel fijn lessen, het maakt niet uit als je iets fout doet als je er maar van leert. Door de ervaren instructeur heb ik beide delen van het motor rijbewijs (AVB en AVD) in zeer korte tijd kunnen behalen. Nogmaals dank hiervoor.

Fijne rijschool!

Goede ervaring! Op een fijne manier begeleiding door een gezellige maar serieuze instructeur die altijd het beste uit je wil halen met als gevolg voor beide examens in 1 keer geslaagd! Bedankt (-;

Leerzaam

Ik vond dat hij duidelijk was in dingen uitleggen en ik begreep het makkelijk

In 1 keer geslaagd voor AVB en AVD

Ik heb rijles gehad van Perkas en dat was top! Hij had veel geduld en ik heb met veel plezier rijles gehad. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD examen.

Goed georganiseerd en feedback

Houdt goed bij wat nog lastig is en laat dat terugkomen.

Leuke en leerzame rijschool

Ik heb leuke en leerzaam rijlessen gehad bij Shaif. Ondanks ik aardig bang was voor het afrijden heeft Shaif me altijd gesupport en geholpen mij op me gemak te stellen. Tijdens de rijlessen voelde ik me op me gemak en had ik altijd naar mijn zin. Gezelligheid vind ik ook altijd belangrijk maar wel met het juiste doel en dat is je rijbewijs halen. Ik ben blij dat ik bij rijschool Actief heb gereden en daarom heb ik nu mijn rijbewijs.

Leerzame en leuke ervaring

Ik heb les gehad van Sandra. Ik vond het heel leerzaam. Ze was af en toe streng maar daardoor leerde ik het goed. Ik vond rijles altijd leuk! Ze is super gezellig en heeft het beste met je voor! Ik ben in 1 keer geslaagd!

Heel goed

Ik had een fijn gevoel tijdens de lessen. Ik leerde er veel van. De lessen waren goed.

Remy

Remy is very patient and experienced in driving. I learned a lot from him and passed my exams. I would highly recommend the driving school for expats.

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam