Filters

10

Er is aandacht voor jou(w proces)

Wat ik het meest waardeer van het lessen is de aandacht en zorg voor de leerling. Ik vond het erg fijn dat mijn instructeur duidelijk, scherp en alert was over de belangrijkste aandachts/ontwikkelpunten tijdens het rijden. Hij was toegewijd aan het behalen van deze doelen en dat vond ik erg fijn. Het was ook te zien dat hij passie heeft voor dit werk en dat maakte dit leerproces alleen maar mooier. Thank you for everything!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ik heb met veel plezier bij Perkas van rijschool Actief gelest. Perkas is een erg prettige instructeur in de omgang en hij zorgt ervoor dat hij zijn leerlingen een hoog niveau halen. Daardoor heb ik zowel AVB en AVD in 1x gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke ervaring

Leuke en leerzame ervaring. Fijne instrectise die je goed klaar stroomt voor je examen

 • Aanbevelen? Ja
10

Een onwaarschijnlijke gezamenlijke reis

Sensei V., De reis was lang... Mijn woorden zijn kort... Sta even stil bij datgene waar jij aan bijgedragen hebt, de wil en het geduld voor had. En waar jij een hoofdrol in vervulde... Je hebt een halve gehandicapte geholpen om, in Néderland (niet de makkelijkste qua regels...), zijn motorrijbewijs A te behalen. Volgens is er in de hele historie van Actief geen betere aanbeveling te vinden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool. Perkas legt goed uit

Perkas legt alles goed uit en helpt je zo goed mogelijk overal doorheen. Zal het altijd aanraden :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb super goed les gehad

Ik heb een super goede ervaringen met rijschool actief. Door de goeie feedback en leuke sfeer ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Definitely great school

I’m very happy with this school and enormously grateful to my instructor for his effort and the best attitude. This school I would definitely recommend. From the fist attempt successfully GESLAAGD! What can you wish more!

 • Aanbevelen? Ja
8

Well structured and supportive. Overall positive experience.

I was a very challenging student and had to switch to a second instructor but the decision to switch was very supportive. The instructor put the priority to help me pass my exam first. I really appreciated that. Both instructors were kind and patient with me, even when it became challenging for them they didn’t give up on me and tried to find the best way and adjusted the teaching methods according to my difficulties. I gave 4 stars because sometimes it was difficult to get an appointment for a lesson.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topervaring

Een hele prettige rijschool en prettige instructeur. Heb daar sinds mei gelopen en onlangs mijn motorrijbewijs daar gehaald. Neemt echt de tijd voor je, is gedreven en heeft zeker de laatste lessen alles er aan gedaan om me heel goed voor te bereiden voor het AVD examen

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke lessen met fijne instructeur!

Erg prettige ervaring gehad tijdens al mijn rijlessen. Ook goed nog de puntjes op de i kunnen zetten na de tussentijdse toets door goed de kritiekpunten te verwerken in de lessen erna. Hierdoor in 1 keer geslaagd! Henk bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke lessen, goede instructeur

Mijn rij instructeur Vikash is duidelijk met verbeterpunten en advies geven. Zijn rustige houding en aanpak zorgde ervoor dat ik mij fijn voelde tijdens het lessen. Vikash stond altijd voor je klaar en was flexibel met de tijden als het jou niet goed uitkwam. Ik ben erg blij met mijn ervaring bij deze rijschool! Bedankt rijschool Actief en natuurlijk mijn instructeur Vikash!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wordt systematisch begeleid

Duidelijk feedback gekregen over alles. Je leert veel in weinig tijd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke lessen van een goede instructeur

Eind januari ben ik gestart met lessen bij Actief. Mijn instructeur Shaïf heeft mij in een relatief korte periode goed leren autorijden. De lessen waren gezellig en serieus. Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Heel goede ervaring gekregen met de rij instructuur. Heel goed in uitleg en aanwijzingen

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuk, relax en betrouwbaar

Hele goede/leuke rijschool. Ik kon heel snel leren van mijn rijinstructeur en hij zette geen druk op mij waardoor ik niet bang was om hier en daar foutjes te maken. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, direct en no-nonsense

Goede rijschool die geen genoegen neemt met half werk. De instructeur blijft altijd verbeterpunten zien waardoor je goed voorbereid op je examen verschijnt. Aan te raden rijschool en mooie ervaring. Ik ga lekker genieten van mooie ritten dankzij Actief rijschool en natuurlijk mijn instructeur Vikash.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top instructeur

Vikash was een top gozer voor de motorrijlessen. Streng doch rechtvaardig, grappig doch irritant, veeleisend doch veel gevend. Kan hem aan iedereen aanbevelen! AVD gehaald in +- 15 blokken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Rustige en fijne ervaring

Bally was een fijne en rustige instructeur waar je ook mee kan lachen. Hij heeft veel ervaring en heeft gezorgd dat ik autorijden leuk ben gaan vinden. Ik had namelijk altijd heel veel stress tijdens auto rijden en hij heeft mij lekker op me gemak gebracht in de auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Motorrijden is geweldig!

2,5 maand geleden belde ik Vikash op of het mogelijk was om mijn rijbewijs in een korte periode te halen. Hij antwoordde hierop "Als je wilt knallen kunnen we dat voor elkaar krijgen". Ik wou me rijbewijs namelijk halen voor me reis eind oktober. En dat is gelukt! Dankzij leerzame lezen met een goed gevoel voor humor hebben we dat voor elkaar gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top.

Remy is geweldige rijinstructeur. Duidelijk, eerlijk, recht voor z'n raap en een kleine etter ;) Dank voor alle lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie instructeur, fijne lessen.

Fijne instructeurs die echt de tijd voor je nemen! Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring

Het waren fijne lessen ik had een duidelijke instructeur waar ik ook zeker mee kon lachen

 • Aanbevelen? Ja
9

Door rijschool Actief ben ik sneller op “vlieghoogte” gebracht dan ik zelf zou verwachten.

Bij rijschool Actief werkt Vikash. Hij zorgt ervoor dat elke les weer aangepast wordt op jouw behoefte, zelfs als je met iemand samen lest. Zijn directe No-nonsense aanpak werkt voor mij het best. Hij is altijd op tijd en afspraken maken kwa lestijden werkt heel soepel. De motoren zijn altijd goed onderhouden en het andere materiaal is prima om mee te rijden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kundige instructeur, goede begeleiding.

Veel geleerd en geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik kan mij geen fijnere rijlessen voorstellen

Ik heb elke week meerdere keren met plezier rijles gehad van Vikash. Zijn aanpak, rustige houding en gezellige gesprekken zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde. Ik heb veel geleerd vooral door fouten te maken en deze te verbeteren door herhaling en oefening. Vikash is duidelijk met verbeterpunten en advies. Daarnaast was hij erg flexibel in het maken van afspraken en viel er bijna altijd wel iets te schuiven als het minder goed uitkwam. Ook heb ik even bij Henk gereden tijdens Vikash zijn vakantie. Vikash zag in dat ik meer les nodig had voor mijn examen en Henk heeft dat goed kunnen opvangen. Deze week aan rijlessen heeft zeker bijgedragen aan het behalen van mijn rijbewijs. Bedankt rijschool Actief! En vooral Vikash :)

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd