Filters

9

Goede uitleg

De uitleg was top en ze zeiden ook duidelijk waar we heen moesten en wat we wel en niet mochten doen

 • Aanbevelen? Ja
10

een leuke, leerzame en top dag.

Mijn rijinstructeur Vikash heeft mij uitstekende lessen gegeven, waarin ik makkelijk, snel en veel belangrijke informatie heb gekregen. Tijdens het rijden communiceerde hij op een fijne manier en hielp die als je even in de stress raakte of de fout in ging. bij het wachten op mijn examinator stelde hij me gerust, omdat hij zag dat ik erg zenuwachtig was. dus bijdeze vele dank aan Vikash!

 • Aanbevelen? Ja
7

Top, leuke gezellige lessen en leerzaam.

Veel gelachen, geslaagd, iedereen een keer voor op gelaten tijdens de lessen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijk en simpel

Ik heb een super fijn ervaring gehad de Rijinstructeur is duidelijk in zijn uitleg en creëert een luchtige zweer door af en toe een klein gesprekje of een grapje tussen door te laten vallen De de scooter deed het volledig en het communicatiemiddel werkte af een toe moet je even goed luisteren omdat het niet altijd even goed te verstaan was maar alleen maar bij lange zinnen niet bij korte instructies

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede rijles voor nette prijs

Met de rijles van Rijschool Actief ben ik in een keer geslaagd voor mijn examen! Voor mij was het heel fijn om lessen van 100 minuten te hebben. Bally is een fijne en begripvolle instructeur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Remy was een hele leuke rij-instructeur en het was altijd gezellig.

Remy gaf goede uitleg en was duidelijk. In 1 keer geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
10

Great teaching with great vibes

I have taken lessons with the driving school for the last 8 months, and have paid a good price for value. I have had car 26 instructor Remy, who has guided me to my own pace through everything I needed to know, which led me to obtain my lisence in one try. He has taught me all the technicalities, always showing up with good mood and a nice atmosphere. The driving school overall is very friendly and flexible, adapting to one's needs and wants. I recommend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geleerd te rijden.

Heel duidelijke uitleg, fijne lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd in 1 keer

Ik heb bij deze rijschool lessen genomen tot mijn examen. Je wordt verwachtingen worden hoger gezet dan bij het examen waardoor je het examen makkelijk lijkt. En dus in 1 keer zou kunnen slagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goeie rijschool

Ik ben heel erg goed begeleid door Kavita. Ze heeft me gesteund en snel alles goed geleerd! Altijd mijn zenuwen proberen te onderdrukken. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en flexibele rijschool

Fijne rijschool! Ik heb leuke en leerzame lessen gehad van Bally. De lessen zijn constructief en er is een duidelijk lesprogramma. Zelf heb ik een onregelmatig werkschema. Het was erg prettig hoe Actief met mij meedacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig veel van te leren.

Het examen was makkelijk door de goede instructies die werden gegeven en duidelijk ook. Kreeg tips en tops van de instructeur. Hierdoor slaagde ik makkelijk voor me praktijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke, fijne en leerzame lessen (en in 1x geslaagd)

Ik ben mijn motorrijlessen begonnen een half jaar geleden. In die tijd heb ik veel gelest, het ging me niet allemaal even makkelijk af. De instructeur (Vikash) is altijd geduldig gebleven (zelfs tijdens de duizendste poging tot uitleg). De uitleg was fijn en duidelijk, en er werd goed opgelet wat er beter kon en zo ook besproken. De serieusheid van de les werd afgewisseld met een grapje om nog wel lol te hebben in al het gefaalde, maar hij bleef eerlijk en oprecht en hielp altijd. Er werd ook altijd gevraagd of ik nog vragen had, en nooit raar opgekeken van een (mogelijk domme) vraag. De data voor de examens werden in overeenstemming besloten, en er was plek genoeg hiervoor waardoor ik niet onnodig lang heb hoeven wachten. En daarbij ben ik voor en mijn vaardigheden en mijn praktijk in één keer geslaagd! Ik heb veel tijd erin gestoken, maar ook ontzettend genoten van mijn lessen. Ga ze zelfs een beetje missen. Ik wil Vikash graag ontzettend bedanken voor de leuke en leerzame lessen! En zou de rijschool aan iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Rijschool met kundige en betrokken instructeur!

Wij zijn erg tevreden met Rijschool Actief! Hele betrokken en kundige instructeur (Vikash) die onze zoon in korte tijd klaar heeft gestoomd voor zijn examen. Het resultaat mag er zijn!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima school

Veel geleerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijinstructeur!!

Mijn rijinstructeur remy was erg aardig en hij kon alle onderwerpen van de auto goed uitleggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool

Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aangezien het zeer fijn was om te lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Great experience with an amazing teacher

I started and went through my whole journey with Remy, and all I can say is that he is the absolute legend! Patient, always with a positive attitude and an amazing teacher. I will send everyone his way. There was never a bad day with him.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd

Fijne tijd gehad, tijdens mijn lesperiode. Vikash als instructeur gehad, die mij door het hele proces heeft geholpen. Manier van lesgeven doet hij met duidelijke taal, en met een beetje humor, weet hij het lessen een leerzame maar ook leuke les te maken. Dit voor een schappelijke prijs. Dus ik raad deze rijschool zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijke lessen met goede aanwijzingen

Motorrijles gevolgd met Vikash als instructeur. Relaxte sfeer. Vikash geeft duidelijk aan wat er goed gaat, maar vooral waar er nog verbeterpunten liggen. Zeer content met de manier van lesgeven

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijervaring bij Rijschool Actief

Ik ben in april 2023 begonnen met mijn rijlessen bij Rijschool Actief, onder begeleiding van Remy. Nu, in maart 2024, kan ik met trots zeggen dat ik geslaagd ben! Mijn ervaring met deze rijschool en met name met Remy als instructeur is ronduit uitstekend. Wat Remy onderscheidt, is zijn toewijding om ervoor te zorgen dat elke leerling alle vaardigheden beheerst. Hij neemt alle tijd die nodig is, zonder te haasten. Hij is attent en begrijpt wat je lastig vindt of waar je meer oefening in nodig hebt. Zijn lessen zijn daarom altijd afgestemd op jouw behoeften, wat enorm helpt bij het opbouwen van vertrouwen achter het stuur. Rijschool Actief kan ik zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke rijopleiding.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima rijschool, helpt je met al je vragen

Eerste keer gezakt en tweede keer geslaagd. De rij instructeur hielp wel goed met al mijn vragen. Over het algemeen vind ik 3 rijlessen gewoon te kort, maar dat ligt niet aan de rijschool. Verder vond ik het wel een prettige ervaring om hier lessen te volgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

goede uitleg en duidelijk

ik vond de uitleg en de hulp erg duidelijk. Als het niet goed ging werd het ook duidelijk aangegeven zodat je niet met goede hoop ging rijden terwijl het eigenlijk niet goed ging. Wat niet goed ging werd ook goed herhaald tot het wel goed ging.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijke lessen

Duidelijke lessen, heb 1 dag les genomen en gelijk geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
8

top

alles heel snel geregeld en goed

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Beukelsdijk 201 B

3022DH Rotterdam

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.