Snelle correcte afhandeling

Opnieuw snelle correcte afhandeling waarbij garage meedenkt met klant.

Goede aandacht em vakkundige afhandeling

Al bijna 30 jaar mijn vaste garage en dat zegt al genoeg.

Geweldig team met alle benodigde kennis en een geweldige service. Voor mijn geen andere garage.

Kundig en betrouwbaar

Zeer tevreden. Goede service en kennis. Hen meerdere garages gehad . Ik ben hier nu jaren klant.

Geweldig.

Nooit geen problemen gehad of een slechte indruk over deze garage integendeel zelfs . Altijd een goede sfeer en begrip voor de klant . De ervaring van de laatste anderhalve maand was dan ook zeer goed opgelost en dit mag ook best gezegd worden .,

Snelle service

De auto was snel en als er wat is melden ze het direct

geweldig

Altijd goed

keurig geholpen

werd gebeld wat er niet goed was, voor men verder ging aan mijn auto. uitleg gehad wat er gedaan was en over de conditie van mijn auto. ik ga nu met vertrouwen weer de weg op. M.D. Imming

altijd een klantvriendelijke behandeling

wanneer je ook belt of mailt vanuit binnen- of buitenland , je wordt altijd vriendelijk en behulpzaam behandeld

Probleem snel en goed verholpen

Een defect aan het (elektrische) raam mechanisme was binnen 24 uur verholpen.

Snel, vakkundig en flexibel

Ivm werk moest op t laatste moment de afspraak verplaatst worden. Geen probleem voor hen.

Staan altijd voor je klaar, topservice

Topbedrijf , uitstekende service, maken altijd tijd voor je

Zeer goed geholpen en hebben verstand van zaken

Heel goed geholpen tijdens mijn defect aan mijn auto, hebben het probleem goed geanalyseerd en opgelost. Auto rijdt ook weer als een zonnetje. Kan iedereen aanbevelen om je auto bij deze garage te brengen.

GOED

Denken goed mee

Goed vriendelijk en goede ontvangst.

Altijd goed!

Altijd goed bij Koopman Brouwers!

Geweldige meedenkers en goede service

Ik heb al meer dan 25 jaar goede ervaringen met dit bedrijf

Gewoon goed

Wij zijn al jaren klant en in al die jaren heel goed geholpen

Op de juiste en snelle manier geholpen en probleem is opgelost.

Op reparatie is correct en snel uitgevoerd.

prima vriendelijk

je word altijd vriendelijk en zo snel mogelijk geholpen

Altijd zeer tevreden over de service van Garage Koopman Brouwers!

We zijn altijd zeer tevreden over de service van Garage Koopman Brouwers! Altijd vriendelijk en behulpzaam. We waarderen het altijd dat er nog even telefonisch contact wordt opgenomen om aan te geven wat er is geconstateerd bij de controle, wat er aan onderhoud gedaan zou moeten worden en welke kosten hier bij horen, alvorens het onderhoud daadwerkelijk wordt gepleegd.

X

X