Komen hun afspraak na, vlotte service. Vriendelijk.

Klantvriendelijk en deskundig

Ophalen en terugbrengen auto geen probleem. Staan altijd klaar om banden, olie e.d. Te checken

goed en vriendelijk

Al jaren doen ze onderhoud aan mijn auto('s) en altijd tot volle tevredenheid. Altijd correct en netjes met daarbij vriendelijk personeel. Wat wil je meer

Duidelijk, deskundig en vriendelijk

Voel me welkom als klant. Deskundig advies en uitvoering. Vlotte, persoonlijke en nuchtere cultuur en benadering.

Gewoon TOP!

De medewerkers van Garage KB zijn deskundig, vriendelijk en servicegericht. Bovendien is de dienstverlening zeer acceptabel geprijsd. Een aanrader dus!

Snel en goed geholpen!

Goed geregeld

Alles netjes in overleg

Kennis van zaken, klantvriendelijk en betrouwbaar

Kundige garage waarbij men meedenkt met de klant. Hier kun je zonder zorgen je auto achterlaten (of kopen)!

Prima geholpen, fijn mensen

Uitstekend!

Afspraak, contact, onderhoud en reparatie allemaal volgens verwachting. Duidelijk en transparant. Al meer dan 20 jaar een plezier om hier klant te zijn.

Probleem prima opgelost ,vakkundig en klantvriendelijk

Wij zijn prima geholpen.

Er werd goed geluisterd en we kregen een goed advies. Aankomende woensdag vindt de vervolg reparatie plaats.

Zeer goede en snelle service!

Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf.

Alle afspraken zijn goed nagekomen, prima service

Prima.

Overleg bij storing en wat er aan te doen is, goede uitleg. Al jaren tevreden met geleverde expertise.

Vakmanschap, prijs/ kwaliteit en klantvriendelijkheid buitengewoon op hoog niveau!!

Zie boven! Niets meer aan toe te voegen

Altijd geholpen,goed advies Op tijd melding maken,een gladde band als voor beeld. Als het teveel geld gaat kosten,bellen ze altijd voor af. Zo veel in overleg

super, zoals altijd

Bij "kleine" reparaties of hulp is er altijd wel even tijd om te helpen. Zoals lamp vernieuwen, banden op spanning brengen ( krijg zelf de ventieldopjes niet los) , ruitenwissers vernieuwen en bij twijfel wordt er altijd even gekeken of het kwaad kan.

Vlot geholpen ! Wel wat veel geld voor een 40.000km beurt

Goed en betrouwbaar

Ik ben inmiddels al weer een aantal jaren klant van Koopman en Brouwersm.i. groot. Ook niet onbelangrijk, de berekende reparatie bedragen zijn reëel.

prima service

ondanks de vakantietijd, kon ik snel de auto brengen voor een kleine servicebeurt. Top.

Werd heel goed geholpen

Nadat mijn pech hulp verlengd moest worden, ben ik heel goed geholpen.

Prima geholpen

Snel geholpen

Vakbekwaam goede service en betrouwbaar.

Uitstekend!

Dorsmolen 4