Top garage!

Vriendelijk. Deskundig. Praktisch.

Altijd eerlijk

Als je Auto in orde is gaan ze niks verzinnen. Als je auto niet in orde is dan wordt er een goed advies gegeven.

Prima altijd behulpzaam

Bij de APK keuring heel goed meegedacht om de kosten zo laag mogelijk te houden. Als de banden opgepompt moeten worden kun je ltijd effe langs gaan

Wij zijn al heel veel jaren erg tevreden over dit uitstekende garage bedrijf

Hebben de afgelopen 10 jaar diverse auto's bij dit garagebedrijf gekocht en daar ook altijd in onderhoud gehad. Zijn 100 % tevreden!

Staan altijd voor je klaar

Denken met je mee, prima communicatie.

geweldig bedrijf.

Wordt altijd snel en goed geholpen. staan nooit gekke dingen op de factuur.

Persoonlijk en betrouwbaar

Mijn auto rijdt weer als nieuw!

Eerlijk en betrouwbaar

Na diverse garages te hebben gehad ben ik hier zeer tevreden betreft kennis en eerlijkheid.

Snelle afhandeling

Duur maar goed !

Vriendelijk , betrouwbaar, en goede reparaties !!

Overzichtelijk en snel

Goede werkplaats met kundige mensen. Zeer overzichtelijk zonder overbodige kosten.

Alijd goed e service

Lekke band direct gerepareerd Spiegel eraf en ook meteen gerepareerd

K&B is synoniem voor topkwaliteit

Al jaren onze vast aanspreekpunt vwb aankopen en onderhoud! Voor ons geen ander!!!!

Vakmensen, prima hulpverlening

Goed in alle opzichten

apk en onderhoudsbeurt

Netjes uitgevoerd allemaal alleen jammer dat de ruitenwissers werden vervangen terwijl deze er net op zaten.

Goede garage en lekker dichtbij, niks mis mee

Mijn ervaringen zijn verschillend, soms erg positief, soms iets minder. Ik ben geen monteur, maar na 3x klagen over een motor die duidelijk niet goed loopt en mij dan elke keer wegsturen met de uitleg: er brandt geen lampje dus kan ik niets voor je doen. De 3x werd er dan toch een afspraak gemaakt voor over ruim een week. Dat haalde de auto niet, een paar dagen later gaf hij de moed op en heb ik hem bij de garage neer moeten zetten. Na twee dagen was hij weer klaar en kan ik weer veilig de weg op. Dit verhaal is dan ook een beetje dubbel, mij 3x wegsturen, maar dan later de auto weer perfect repareren. We komen nu negen jaar bij deze garage en zullen dat ook blijven doen, zeker weten.

Snel en goed

Ik had geen ingewikkelde vraag en werd ter plekke geholpen

Behulpzaam met een luisterend oor.

Zaken/vragen over de auto worden serieus op gepakt en uitgevoerd. Het gevoel wat ik daarbij heb is, dat ik daarvoor een reëel/redelijke prijs voor betaal. Ik verlaat de garage dan ook met een tevreden gevoel.

Zeer goed. Ook mogelijk zelf olie leveren En scherpe prijs

Eerlijk, vakkundig en netjes, goede prijs kwaliteit verhouding, ik zou iedereen aanraden om voor onderhoud of aankoop naar dit bedrijf te gaan.

Snel gehandeld en gemaakt.

Gebeld. Na 5 minuten kwam er iemand. Smiddags al gemaakt

Je word netjes op een no nonsens manier te woord gestaan. Het bedrijf is heel aangenaam "service minded". Je voelt je er echt klant. Er word prima overlegd wat de eventuele mogelijkheden zijn, met daaraan gekoppeld een passend advies.

Klasse

Snelle service

Fantastische service iedere keer weer!

Geweldige service!

Betrouwbaar en kundig!