Super!!

Chiptuning zoals het hoort...

Vakmanschap

Denken ALTIJD met je mee

Goede en snelle service

Goede service en meedenkend!

Uitstekend!

Zeer professioneel en klant gericht.

Goeie en snelle service

Prima service, vriendelijk geholpen

Prima service, vriendelijk geholpen

Gewoon weer goed en duidelijk

Top garage en altijd vertrouwd

Veilig en vertrouwd adres

Deze garage past goed op mijn auto en zorgt ervoor dat ik probleemloos kan rijden.

Snel, vakkundig, vriendelijk en persoonlijk

Vakmensen waar ik mijn auto met een gerust hart laat onderhouden. Persoonlijke aandacht, er wordt meegedacht en meebewogen. De sfeer is ongedwongen en prettig. Hier weet ik zeker dat het goed komt.

ongekend,altijd staan ze klaar

Altijd goed

Altijd goede service en persoonlijk!

Wordt altijd goed en persoonlijk geholpen, over het algemeen goede communicatie.

Perfect!

Bij KB sta je tussen 8.00 en 18.00 nooit voor een dichte deur.

Goede communicatie, en komen de afspraken na.

Ik had een prijs opgave gevraagd voor het spoelen van de automaat. Ondanks dat ze meer werk / tijd nodig haden door zeer vast zittende bouten bleef de prijs de afgesproken prijs. Na afloop een sms'je dat de auto gereed was. Alles bij elkaar voor herhaling vatbaar.

Zeer goed!

Extra 20% koppel is zeker te merken van 200nm naar 240nm en maakt de auto nog leuker om mee te rijden, de pk winst valt mee van (op papier 130) naar 145/150pk maar de 0-100 tijd is van 9.00 is naar 7.5/8 seconden gegaan dus dat is een ruime verbetering Zeker een aanrader!

Altijd goeie service!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Wereld bedrijf

perfect

jarenlang zeer vakkundig en plezierig

Positief

Prima garage bedrijf

Een garage bedrijf waar de klant centraal staat. Eerlijke afspraken zonder valse verwachtingen

Goede service. Wordt altijd goed geregeld!

Fijne garage voor onderhoud en reparaties. Goede communicatie en klantvriendelijkheid.

Prima garage

Vakbekwaam en klantvriendelijk

Afspraak maken is erg gemakkelijk.

Er was meer werk verricht dan gevraagd maar na een belletje over de rekening werd dat direct rechtgezet. Prima service!

Heldere uitleg na APK en verwachte slijtage, met uitleg en kosten benoemd.

Alles keurig op tijd

Zeer tevreden,afspraken goed nagekomen