Professioneel en klantvriendelijk

Eerlijke en klantvriendelijke garage.

Perfecte service

De communicatie is prettig verlopen, er was snel tijd om de werkzaamheden uit te voeren. Ook het vervolg er wordt duidelijk overlegd wat er wordt gedaan en duidelijk advies wat wel en niet aan te raden is.

Perfect experience

Fast, professional and client friendly

Altijd klaar staan voor de klant

Kundige monteurs Denken met je mee Altijd wel even tijd om mee te kijken naar je auto.

Zeer betrouwbaar

Zeer vakkundig en betrouwbaar

Goed en eerlijk

Je krijgt altijd goed advies als er iets is en vind het een betrouwbaar bedrijf .

Altijd behulpzaam

Behulpzaam

Vriendelijk en vertrouwd met een goede service.

Uiterst aangenaam!

Als alle garagebedrijven zijn zoals deze, dan gaat het de klanten goed!

gewoon goed

Uitstekende service

Uitstekende service

Ze staan direct voor je klaar

Goed en vakkundig

goede, snelle en klantvriendelijke oplossing van het probleem

Zeer tevreden, in alle opzichten

Snelle service, vakbekwaam, duidelijke rekening, tegen normale prijzen en een aardige ploeg mensen

Snelle service

Snelle service na onverwachte pech met de auto. Netjes en goed geholpen.

Prima geholpen.

Apk

Personeel aardig, alles was snel en het prijs was goed dus krijgen hun van mij 10 steren.

Vertrouwd

Al vele jaren mijn garage. Naar alle tevredenheid. Vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Ik ben een zeer tevreden klant.

Goede service, betrouwbare fijne garage

Word altijd prettig en adequaat geholpen. En dat al jaren lang

Altijd vriendelijk, snel en goed geholpen.

Aardige mensen met kennis die ze graag met je delen. Word altijd snel geholpen, als het iets kleins is proberen ze het gelijk voor je op te lossen. Goed en duidelijk advies nooit verassingen achteraf.

Behulpzaam en meedenkend

No nonsens garage met veel kennis. Als er iets aan de hand is maken ze altijd even tijd voor je vrij. Gaan altijd in overleg voor ze iets doen. Staat niet voor verrassingen.

Komen afspraak goed na

We worden altijd netjes redelijk snel geholpen ook met advies . Fijn om mee te werken.

Meedenkers.

Altijd goed

Prima bedrijf

Correct en vriendelijk geholpen.

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, men luistert goed naar de klachten aan de auto. De reparatie is vervolgens goed en netjes uitgevoerd.

Dorsmolen 4

1771 PA Wieringerwerf