Prima geregeld. En Wilfried begeleid je prima door ook zaken aan te sluiten

Gewoon dat wat je gewend bent

Fijne eerlijke mensen!

Betaal een eerlijke prijs en hoef geen 2e keer terug te komen. Alles wordt prima gerepareerd.

Prima service en reparaties

Prima service en reparaties

zoals gebruikelijk

als prima ervaren

Vakwerk geleverd bij reparatie

Had een behoorlijke schade aan de zijkant van de Volvo. Dit is vakkundig gerepareerd door Auto Huitink. Er is niets meer van te zien. In plaats van een nieuwe achterdeur, op een andere veel goedkopere manier gemaakt. Vakwerk! Hartelijk dank!

Snel vakkundig en redelijk qua kosten.

Afspraak gemaakt met Auto Huitink om een distributieriem en waterpomp te laten vervangen, kwamen zelf met het initiatief om tegelijk ook de multiriem te vervangen. I.v.m. Het feit dat de auto dan toch al open was, tevens een oliebeurtje en een lampje meegepakt die blijkbaar moeilijker was dan oorspronkelijk ingeschat, maar dit heeft de rekening niet verhoogd. Top service, auto kan er weer tegen aan!

Vriendelijk geholpen met de juiste info. Top

We hebben ons georiënteerd bij auto Huitink naar verschillende SUV modellen. Na een keuze van drie modellen hebben we duidelijke en goede informatie gekregen van Monique. Een paar proefritten en wat vergelijken en kijken. Hierna, hebben we een keuze gemaakt waar we heel blij mee zijn. Kortom fijne service en duidelijk uitleg en info wat het beste voor je is. Auto Huitink/ Monique bedankt top geregeld allemaal.

Een ongelooflijke teleurstelling!!

Een ongelooflijke teleurstelling in een woord!!! Je belt s ochtends op en maakt een duidelijke afspraak om een auto te gaan bekijken, dan geef je aan of ze extra gegevens willen ivm dat de interesse zeer serieus is,rij je vervolgens heen verkopen ze de auto vervolgens voor je neus weg!!! Krijg je als antwoord we dachten dat u niet kwam! Dus naar mijn mening een zeer onprofessioneel bedrijf wat geen afspraken nakomt dit alleen om maar snel geld te verdienen.

Klantvriendelijk

Alles geregeld volgens afspraak. Leenauto zonder kosten. Perfect!!

Staan altijd direct klaar als je autopech hebt!

Al jaren een betrouwbare garage voor ons, je wordt er perfect geholpen. Zeer tevreden.

Gastvrij!

Vandaag met pech gestrand bij jullie. Ondanks dat ik mijn auto hier niet in onderhoud heb ben ik fantastisch geholpen en voorzien van een lekkere kop koffie! Groeten, Peter Jaspers

Garage zonder kapsones

Altijd vriendelijk en prima geholpen.

Kwalitatief goede en snelle service, zonder kapsones!

Altijd vriendelijke mensen die kwalitatief goed werk leveren, flexibel zijn, aandacht hebben voor de klant en steeds zonder drukte!!

Service prima !!

Altijd goed geholpen, en een reparatie mag dan wel duurder zijn dan bij "Beun de Haas" maar goed koop is duur koop. Als ik goed behandeld wordt kom ik altijd terug !! En geen ge*** van kom volgende week maar even langs. Voor mij prima garage.

Prima garage

Altijd goed geholpen , maar zo langzamerhand misschien toch wel iets aan de dure kant.

Reeds jaren klant, denken mee, geen onnodige reparaties, geven scherpe inruil

Conform titel. Verder goede en snelle service, heldere afspraken . Als een garagehouder laat zien dat ze betrouwbaar zijn (daar heb ik tot op heden geen slechte ervaring met ze over opgedaan) Dan blijf ik wel terug komen zoals in het geval van Huitink.

Super bedrijf

5 jaar geleden daar de auto gekocht Zeer vriendelijke mensen en topservice!

Prima en correcte afhandeling

Vriendelijke en correcte afhandeling

Super tevreden.

Bij elk bezoek is het personeel vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud altijd correct uitgevoerd. Hulp bij pech onderweg is: Top

Goede service goede reparatie adviezen.

Uitstekende ervaringen. Altijd tijd om bij onverwachte storing ernaar te kijken.

Goede service en zeer klant vriendelijk .

Had een ratelend geluidje dat moeilijk te vinden was ,uiteindelijk was het de airco ,airco motor vervangen .Auto werd keurig thuisgebracht. Topservice van Huitink . Hartelijk bedankt Fam. Brouwer

geen minpunten

de voorruit van mijn leaseauto vakkundig gerepareerd, geen enkel minpunt.

Gewoon top!

Perfecte service !! Los van het feit dat ze kwaliteit leveren voel je er ook gewoon thuis (-; Al jaren klant en al divers auto's gehad bij hen. Zal ook nog wel een paar jaar zo doorgaan !

Al jaren klant

Wij hebben meerdere auto’s bij Huitink gekocht en ook altijd voor het onderhoud al jaren vaste klant. Na bij een particulier een auto voor onze dochter gekocht te hebben kwamen we al snel tot de ontdekking dat het een echte rampenbak was. Huitink heeft ons elke keer netjes geholpen ook al waren zij dat onding zat(en wij nog meer) Wij zijn tevreden. Pas wel op dat het betaalbaar blijft

prima services met een gratis leen auto

Batterij 16

7141 JL Groenlo