Auto Huitinck is een zeer klantvriendelijk bedrijf een een uitstekende services. Zeker aan te raden bij andere mensen. Een ruime keuze aan tweede hands auto’s. Een dikke pluim voor het personeel.
aankoop vw/golf in 2016, alle beurten/vragen e.d. onlangs schadeafhandeling super content!
In alle opzichten prima!
Zeer positief.
Ruitschade. Direct een afspraak geregeld. Leenauto stond niet klaar. Verkeerde ruit besteld. Dag vertraging. Daarna is alles perfect geregeld.
Prima ervaring!
Ervaring is zeer goed , Wilfried heeft alles perfekt afgehandeld.
Auto Huitink bv is zeer gastvrij en klantvriendelijk. Goede en snelle afhandeling. Een dikke pluim voor de service. Groenlo ligt niet in de buurt van Buren, maar het was de 130 km reizen zeker waard.
Zeer vriendelijk en correct in alles
zeer tevreden over de correcte behandeling en uitgevoerde reparatie
goede ervaring.
je word goed geholpen ze zijn heel vriendelijke.
Zeer vriendelijke ontvangst voor maken van een proefrit. Auto zag er keurig uit. Gesprek na afloop was zeer prettig en inruilwaarde oude auto idem. Follow-up was professioneel en wederom plezierig.
Ik kon mijn opel astra 1.6t uit 2010 niet inruilen op een bmw. De auto is ingevoerd uit Duitsland. De Astra heeft aantoon onderhoud. De eigenaar kwam met een vaag verhaal over lage invoerbelasting. Waarschijnlijk had meneer geen interesse in de Opel Astra. Genoeg klanten?? Ik kom hier dus niet meer terug. Vervolgens heb ik de auto bij een dealer prima in kunnen ruilen.
Het klopt wat dhr. Schippers zegt, wij hebben de auto niet in willen ruilen omdat deze met een hoge waardevermindering ingevoerd is in Nederland. Dit is te zien aan het extreem lage BPM bedrag dat door de RDW/Belastingdienst afgegeven is, dit duid op een behoorlijke optische of technische schade. Wij controleren dit goed want we willen dit soort auto's niet inruilen en weer verkopen aan onze klanten.
Aankoop en onderhoud van auto
Zeer goed en klant vriendelijk.
Pas op:verleden jaar omstreeks deze tijd een naar ik dacht goede auto gekocht een Renault captur 0.9 dynamic 2016 en een proefrit gemaakt, leek goed ,toen nog nog sensoren in de achter bumper besteld en kon de auto ongeveer na een week ophalen. Welnu we moesten nog 120km rijden maar na zo\'n 35km begon de auto een raar geluid te maken, bonkend klokkend ratelend had met schakelen en koppeling te maken leek het. De auto is nog een keertje terug geweest voor het euvel maar zij hoorden niets,wij zaten dus met een auto met een gigantische ergernis waar niets aan gedaan werdt, het hoorde waarschijnlijk bij de auto. Maar het werdt nog erger de dopjes van de sensoren vielen er ook half uit. Toen nog op vakantie geweest met de Renault captur ondertussen vielen bij Lion allerlei dingen uit zoals airconditioning met 42 graden, ratelende de auto en de sensoren werkten niet meer. Wij hebben geen plezier aan de auto beleefd, en hebben de auto bij een dealer ingeruild uit onze woonplaats. Ik kan ook niet geloven dat alle Renault captur s slecht zijn maar de service van de Renault dealer s ook in onze woonplaats was waardeloos. Tot slot ben ik nog teleurgesteld en boos dat wij nergens goed zíjn geholpen.
Het is vervelend dit te horen, hier is ons echter niets van bekend. Het is jammer dat de familie Baas geen contact met ons opgenomen heeft over hun ontevredenheid. We hadden hier zeker een oplossing voor kunnen vinden. Dat de Renaultdealer in hun woonplaats geen goede service verleent heeft is zeer spijtig. Als we dit geweten hadden was de auto door ons opgehaald en in orde gemaakt, soms gebeuren dit soort vervelende dingen en dan lossen we het op, waar de klant ook woont in Nederland. Dit is voor ons erg belangrijk omdat onze auto's door heel Nederland verkocht worden. Het moet gewoon goed zijn.